Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@vidaL smeceru, Ce faci fanu meu ? inca praduiesti ? ia hai joc de glezne si uita-te la asta

https://www.youtube.com/watch?v=ekD3wy_EiLg

Da ma, de ce minti lumea spunand ca sunt fanu' tau cand tu esti fanu' meu, praduitorule.

Csf, si yo bn, tu? Vezi ca ai un laic ca am aparaut pe kill list cu vtb

Ba da spamati aici prea rau, nu sunteti pe "messenger", mai usor mai praduitorilor.

Va saluta fratele vostru, care tocmai s-a trezit.

Ne vedem mai tarziu prin game. Va zic de pe acum sarbatori fericite!

PWP.

Va doresc tuturor un paste fericit multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca sper ca nu ati uitat sa luati lumina din las venturas .

Sa speram ca de miercuri vom continua sa avem aceasi prestatie la waruri ca pana acum . Numai bine .

Edited by Becali4EveR

Paste fericit tuturor, si dupa cum v-am mai zis aveti grjia la ce mancati sa nu va gasim in spital sau la pro TV la stirile de la ora 5
Pana una alta, @@Becali4EveR, multumesc de urari, spor la munca.
Am zis asa inainte de a pleca sa va las si eu un mic cadou, a meritati ( inactivii naibi )

Paste fericit bajetii si Hristos a inviat. Roakerii nu o sa aprecieze acest post si vor da report =))) #MOESATANA.

Pentru cei ce asculta muzica de calitate.

Edited by Kevinn Huligan

Paste fericit, cred ca vi s-a aplecat de la atata oua, drob si pasca. :))

Putina muzica "chill"

Edited by LeR69

Ba frate, nu mai postati muzica d-asta de satanisti, uitati-va si voi, intreg clipul e plin de satanisim, tarfa aia e posedata. Nu va mai inchinati lui Lucifer.

Stiu ca, fiecare cu gustu' lui, dar manca-v-as, ala e satanism.

@@RoberT ZEW,ai tot respectul meu Robert. Bine spus, chiar daca e *fiecare asculta ce vrea* totusi fratele meu, tineti-va muzica ca nu toti suntem satanisti. Eu cred in Dumnezeu nu in Lucifer. Oricum Paste fericit tuturor, toate cele bune.