Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ene, eu zic sa nu mai comentați asupra vdtului. Daca ar intra in gang 3-4 membrii care stiu sa traga, v-ati lua bataie la 2-3 runde,sa nu zic 0. Nu compara gangurile ca daca te-ai uita, in verdant sunt doar membrii fără factiuni anterioare, pe când la voi, sunt toti adunati de pe server ;) zic sa va vedeti de recordul vostru si fara aere avand in vedere diferenta dintre membrii.

@, pff, ar trebui sa dam un battle ca astia, nu crezi?

https://www.youtube.com/watch?v=6ie_ZNfHo9U

Daca dam la war precum da ala mic cu caciula Battle luam 3 orase .

Ene, eu zic sa nu mai comentați asupra vdtului. Daca ar intra in gang 3-4 membrii care stiu sa traga, v-ati lua bataie la 2-3 runde,sa nu zic 0. Nu compara gangurile ca daca te-ai uita, in verdant sunt doar membrii fără factiuni anterioare, pe când la voi, sunt toti adunati de pe server ;) zic sa va vedeti de recordul vostru si fara aere avand in vedere diferenta dintre membrii.

Iesi req, mananca si culca te ca realizeaza ca tot esti prost

Salut bai praduitorilor, ce este linistea asta pe aici? Zici ca avem 0 turf.

Daca nu suntem 35+ cel putin, pierdem warul cu bratva, o sa fie foarte greu.

Ne vedem la wars, pwp.

#show..

Pai sa putea sa nu postezi tu ma ? Nu uita de unde ai plecat si acu ne credem smecheri. :) Si vezi ca valetu dintre noi 2 cred ca esti tu amice. Si nu-ti place wipe-ul ? Dar va place sa dati ? Si mie mi-a placut sa dau. :*

@, nu trebuia sa faci asta... Unii din GSB nu au nicio vina si sunt baieti de nota 10 (vreo 8-9). Ma asteptam la mai mult de la tine... :|

In schimb imi place de valetu' de SKY ca sufera, dar daca il aduc pe Cristi95 in Verdant iar incepe sa planga cu "da moldoveanu' cu cod in mine", tristut. :(

Edited by SKY ZEW BELEAUA

Felictari pentru war-urile din seara asta. Ce sa faci, n-ai ce sa faci. Am facut eu poze la /top si /turfs ca sa va puneti la semnatura, my profile etc ca maine nu le vedem =)))

NewLife, am jucat la influenta ca asa a trebuit sa jucam pe moment. Daca mergeam unde mergem deobicei, muream pe capete. Defapt tu nu stii asta, am uitat, vad ca suferi....

Edit: Astea sunt pozele:

http://imgur.com/a/NGt4u

Edited by S4F Necomercial

@@uSp, vezi ca faci diferente intre membrii cu poza asta.

felicitari pentru waruri, nu va mai bagati in discutii, cel mai bine ii lasati sa sufere singuri.

Noapte buna!

#show...

Hehehehehehehehehhe, maine 2xattack si iarasi war greu cu Verdant. Felicitari Verdant pentru war-ul de astazi, mi-a placut ...asta de war..nu cele cu SP in care Fish baga speed hack ..

Cum care is pe wapp mai mult ba prostea ca eu is non stop si nu mai pus ... Bag demisia ceaw.

Maine, ora 09:00 (Matinali da-ne dracu) vom incepe ceremonia de wipe a gangului gsb ????. Vise placute, suferintelor

Fish baga speed hack ..
Si tu ma dai de gol ma ?
Vai de noi ;( luam wipe ba....asa zic praduitorii.
Maine batem recordu, felicitari pentru activitatea de azi, cu totii stim ca maine e vineri dar avem sanse sa batem recordul deci, activitate.

Pai sa putea sa nu postezi tu ma ? Nu uita de unde ai plecat si acu ne credem smecheri. :) Si vezi ca valetu dintre noi 2 cred ca esti tu amice. Si nu-ti place wipe-ul ? Dar va place sa dati ? Si mie mi-a placut sa dau. :*

Unde drq am dat eu vreun PM sau facut post? Taci din gura drq, ai vazut ca nu faci fata pe turf si ai zis sa fii smecher pe forum. =)))

Pai tu iti vinzi prietenii pentru niste patratele colorate pe un joc si suferi la mine, ba parlitule? Macar de as fi singurul cu parerea asta, ca daca eram mai ziceam ca ba am eu probleme la cap, dar uite ca nu e asa.

Oricum, vorba lui Pharell: "Nu stau eu sa-mi bat capul cu toti prostii.". Pai tu dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi. ;))

Hai dati report pls. ;)

Unde drq am dat eu vreun PM sau facut post? Taci din gura drq, ai vazut ca nu faci fata pe turf si ai zis sa fii smecher pe forum. =)))

Pai tu iti vinzi prietenii pentru niste patratele colorate pe un joc si suferi la mine, ba parlitule? Macar de as fi singurul cu parerea asta, ca daca eram mai ziceam ca ba am eu probleme la cap, dar uite ca nu e asa.

Oricum, vorba lui Pharell: "Nu stau eu sa-mi bat capul cu toti prostii.". Pai tu dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi. ;))

Hai dati report pls. ;)

ai report amice. Nu mai posta in topicul acesta. Este strict pt mafia gsb;) gg record fara mafii cu care sa va bateti. Doar atat, nu suferiți.

Topic redeschis, sper sa nu mai avem parte de posturi aiurea.

In aceasta seara, vreau o prezenta mare deoarece ne asteapta iarasi un war greu.

Va salut de acasă. Asa ba usp, lasa topicul asa. Le dam report ăstora (no ofense pentru cititori).

Nu am nimic cu nimeni, dar daca nu era NewLife, nu incepea iară această cearta.

Ma rog, oricum pe mine nu ma intereseaza, e doar un joc, putin imi pasa de ce zic astia sau de culorile de pe mapa. Am venit sa ajut si sa ma distrez, nu sa stau sa ma cert pe un forum.