Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cam atat baietii cu povestea noastra din GSB, am trait bune si rele, dar mai mult bune =)). Felicitari noua, bafta noii conduceri si celor ce vor ramane. Aveti grija de corpurile voastre.

MELODIA NOASTRA, MELODIA NOASRA A FAMILIEI.

Servus!

Multumesc tuturor pentru urari, chiar daca majoritatea bateau mai mult la injuraturi dar asta e.

Fara sa mai adaug alte texte pe aici pe care probabil nici nu o sa le cititi iar aici ma refer la cei care si-au pus cererile de demisii deoarece eu sunt noul lider, propun sa nu mai faceti posturi aiurea caci o sa fiu nevoit sa inchit topicul.

Acum o sa aud si faza cu "ti-ai luat arfe" dar nu este nimic caci in ziua de astazi cam toti spun asta atunci cand se simt iritati de anumite circumstante.

*Membrii care ati ales sa ramaneti in continuare in GSB, in decursul zilei de maine o sa postez cateva informatii/ detalii in acest topic. Pana atunci incercati sa nu faceti spam.

@@A I M Sidorov, Te felicit si aici, vad ca este cel mai urmarit topic.

Imi place, multumim pentru frumoasa asistenta de 30 de persoane, va pwp.

Ai grija cu functia, sper sa facem treaba.

Desi cu o oarecare sila, am zis sa mai editez un videoclip la noua mea serie de waruri (sper sa fie fara ban):

@@Unchiu ZEW, Sunteti pielea pulii voi ma daca va iau tot clanul la rand va fac sa va lasati de joc. Stati in pula mea in pestera voastra.

Ba nebunule ești clasa 6a si Vorbești așa ? Părinți tai nu te ceartă ca vb urat :( de fapt am uitat că fac parte din ei.

Oricum îmi place ce am făcut noi din facțiunea asta cea mai buna după sv, însă o să-mi lipsească fani mei va știți voi, va aștept să va dau autograf.

Va salut.

@, Esti un terminat, vi si incerci sa-ti exprimi opinia (intr-un mod penibil, bineinteles), dai cu bata-n balta si dupa toate astea singura chestie pe care o spui, e ca noi nu suntem in stare decat sa ne legam de tine ca esti copil, cand tu ai venit primul aici si ai inceput sa arunci afirmatii bazate pe besinile de la portul tau din grajd, penibil. Sa nu mai reamintesc ca ai venit in GSB in calitate de turnator, esti un copil sifonar, vi si arunci cu cacat in stanga si in dreapta crezandu-te important, esti o cartita, ne vi tu in factiune sa dai mai departe informatii si sa scoti membrii, esti atat de josnic incat te pot asocia cu lepra.

Ce pot sa spun, nu am fost degeaba aici, am atins un nou record de turf-uri, ne-am distrat, a fost o admosfera foarte ok in factiune, daca e sa anticip viitorul, vor aparea vorbe de genul "cei care raman, au facut-o pentru sublider" sau alte nimicuri, oricum era de asteptat o astfel de reactie din partea noastra, a factiunii, a fost probabil deranjant pentru unii sa vada lista lipsita de membrii ai factiunii, sunt membri care chiar au avut o vechime calumea in factiune, pe langa asta, si un trecut curat (daca tot luati si asta in considerare) care nu au fost pe listra, ca Road si Pudra, si sa nu mai spunem ca au fost si rank 3+ care si-au dat interesul aici (si nu, aici nu ma refer la mine). Sidorov, probabil voi iesi si eu, probabil ca nu, aici, ma mai gandesc, oricum n-am timp de war-uri, in orice caz, n-am nimic cu tine, ai spus si tu in game ca te asteptai la reactia asta din partea factiunii, oricum vei avea un nou colectiv pe care-l vei putea modela cum iti place. Eu iti urez succes pana una alta succes cu noua functie, incearca sa nu pierzi tot, cauta-ti si tu membrii mai buni macar.

In rest, ce-as putea sa spun, cei care veniti la discutiile factiunii GSB doar sa aruncati cu cacat in membrii clanului ZEW sau sa injurati si sa jigniti aiurea, desi nici nu ati trecut prin factiunea asta macar, sunteti penibil, asta-i tot ce pot sa va mai spun.

Succes tuturor, ah, si inca ceva, nu mai luati jocul asta asa in serios, ce-i prea mult strica.

Ce este ma linistea asta? Gata au plecati astia din ZEW si s-a facut liniste? Mare pacat, o sa ne reformam in curand.

O sa devenim din nou 35+ si o sa ne mentinem, asa ca nu va mai bagati aiurea demisiile ca va zice x,y.

In TTB nu aveti locuri, multi care au iesit au ramas fara gang, ma rog e treaba voastra ce faceti.

Multa bafta celor care doresc sa aplice in acest gang/noilor intrati.

#show...

@sNrobert ZEW, Am si eu o intrebare. De ce ai ales TTB? Ca ai vazut ca sunt superiori in LV? Daca chiar asa, mergeai si tu in Avispa ceva ca sa o ridicati, nu intr-o mafie aproape facuta. Eu cand am mers Avispa am luat-o de la 0, infine. Asa de curiozitate te-am intrebat.

Sunt valoros, am fani, am valoare, am tot ce vreau, salpa.

@sNrobert ZEW, Am si eu o intrebare. De ce ai ales TTB? Ca ai vazut ca sunt superiori in LV? Daca chiar asa, mergeai si tu in Avispa ceva ca sa o ridicati, nu intr-o mafie aproape facuta. Eu cand am mers Avispa am luat-o de la 0, infine. Asa de curiozitate te-am intrebat.

Sunt valoros, am fani, am valoare, am tot ce vreau, salpa.

Iti raspund eu la aceasta intrebare adresata sotiei mele sNroberta.

S-a dus TTB, deoarece si fiind ca:

1. In RDT, pe Ragnar nu-l mai intereseaza de factiune din cate s-au auzit.

2. In SP, am mai fost, obtinand 27 de turf uri, cred.

3. In Avispa, nu mergem deoarece avem tovarasi in ELC si 69.

4. TTB sunt superiori zici? Nu stiu cum sa-ti explic, dar SP i-au batut 14 vs 36 cu scorul de 9 la 6.

5. Crezi ca ne intereseaza ce ai facut tu in Avispa ?

6. Cand am venit aici, ti se pare ca GSB erau superiori in LS?

7. Iar te bagi aiurea.

8. Sper ca te-am lamurit.

@@BlasTKIA, Talentat esti fiule, ai luat si tu SF dupa ce s-a dat wipe la 69 si ELC erau 20 - 25, de nu stateai inca o buna parte din war la frigarui in HQ.

Edited by Kawse

@RoberT ZEW, Esti boss. Ce grija ai de sotia ta =))) Hehe.

Da' ce ati facut ma astia ma? De ce sariti asa bai puradei? =)) A fost o intrebare pentru snr, insa mi-a raspuns sotia lui.

Kawse, eu l-am luat macar. ;) Daca esti ala din VTB de pe rGP1 nu cred ca trebuie sa te bag in seama ori tu sa te bagi cu mine la cat de paleta esti, level 60 ori cat p1m ai si rupi minusul, worst alea alea. Hai ca nu vreau sa mai ma injur cu no-liferii pe aici, pup.

@@BlasTKIA,Bai asta, nu stiu ce dracu te tot freaca pe tine unde se duc ei e treaba lor tu nu ai nici-o treaba, veziti dracu de treaba ta.

Au plecat SKY parca il cheama si unchiu din 69 s-a dat wipe ai inceput si tu sa iei turfuri iar elc erau 0 asa ca nu te mai caca atat pe tine ca ai luat un oras ca nu-ti merge.Te bateau cei din 69 de te cacai pe tine si faci figuri acu.

iar astora din vdt daca ziceti ca nu aveti adversar pana acu cateva zile, ne pupati talpile in hq.

, Era un oras gol, nu? Muzzy, G.Unit, Sartor si inca vreo 6-7 din AIM care erau in El Loco Cartel nu erau buni aa? In primul rand habar nu stiu cine esti, in al 2-lea rand chiar nu-mi pasa cine esti si in al 3-lea rand chiar nu-mi pasa parerea ta. Cei din 69 ma bateau de ma cacam pe mine? Frate, eu nu sufar pe un joc ca sa ma cac pe mine, precum o faci tu. Insa hai sa-ti mai povestesc ceva. Eu cand am intrat in Avispa Rifa erau 15 membrii, aveau 0 turfs, la primul attack vs 69 Pier Mobs am si luat HQ-ul, dupa care a urmat acel Wipe. Insa nu se stie daca reuseau sa ne bata ori noi sa-i batem, intelegi? La ce oameni au fost in Avispa Rifa cat timp am fost eu, cu siguranta jumate de oras il luam, te asigur eu de asta. ;)

Aa, am uitat sa-ti mai zic ceva. La ce nume ai, esti un cocalar adevarat. Daca-ti pui la semnatura o manea, NR1 !

Edited by BlasTKIA

@@BlasTKIA, Poti termina discutiile astea inutile? Nu inteleg de ce postezi aici si creezi cearta aiurea, e treaba fiecaruia ce face sau ce are de gand sa faca, ai cel putin 2 saptamani de cand tot te vad postand aici, ai factiunea ta, posteaza-ti acolo intrebarile, frustrarile, inconvenientele si ce mai ai tu. Care-i motivul pentru care postezi la discutiile altor factiuni doar sa te certi cu membrii, daca ai ceva cu ei, baga-i pe toti in PM si injurati-va. Nu mai posta aici, daca vrei sa-mi raspunzi, fa-o printr-un PM.

Nu am pretentia la voi sa castigati warurile dar nici macar sa prindeti un amarat de attack nu sunteti in stare ? Asta da dovada de interesul pe care-l dati . Daca o sa continuati in maniera asta o sa imi iau si eu viteza de aici .