Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din acest moment, gruparea de asasini recruteaza 5 membrii capabili care sa se ocupe de BlackList-ul factiunii si de cel al factiunilor protejate (Tow Truck Company & LV Taxi). Cei care se cred in stare pot face o aplicatie in topicul corespunzator dupa urmatorul model:

• Nume:
  • Rank:
  • Motiv pentru care vrei sa te alaturi:
  • SS la /skills (skill 5 detective) sau link catre RPG-ul tau:

*Cand consider ca sunt destule aplicatii active o sa ma consult cu Liderul Gruparii (Felix.) si o sa va raspund cat de repede posibil.

**Mai multe detalii aveti pe prima pagina a topicului Asasini!

Edited by A I M Sidorov

Suntem foarte putini fata de verdant, la war ei sunt 30, noi maxim 20, daca am fi cat de cat echilibrati am avea sanse sa facem ceva.

De coordonat nu prea are rost, oricum nu ascultati majoritatea, dar de batut din gura stiti ca nu coordonăm, in general pe mine pica vina, ca eu ma implicam. O sa incerc sa coordonez astazi numai sa apuc sa merg la o pozitie buna si sa va aduc pe toti acolo.

Daca ascultati si veniti dupa mine, e perfect, dar voi sunteti pe invers la acest capitol.

De exemplu ieri in lv nu am zis nimic pe f, dar veneati toti la mine, dar in ls unde ma strofoc sa va aduc la backup, nu veniti... deci am reusit sa luam o runda in lv si nu am reusit in ls.. vai vai...

Salut ma. Se pare ca voi lua fw, pentru ca parintii astia retardati ai mei imi zic sa ies pe afara. Voi cf?

Aiurea sa vorbesti asa despre parintii tai..ei iti vor binele,dar,in fine.

ON:Ce faceti baieti,trebuie sa facem curat,sa o luam de la 10 membrii,usor usor,sa bagam oamenii care asculta si care au o treaba cu arma.Din cate am observat,avem niste membrii cam paraleli,se duc rambo ca sa faca si ei niste Km alergati(totusi,nu suntem la fotbal) si asa pierdem noi rundele si war-ul.Oricum,o sa facem curatenie,cine o sa ramana,chiar nu stiu,dar,de maine,o sa ne punem pe sanctionat rau si zic asta in numele lui Sido/Ionu/Memory.

O seara faina sa aveti!

A zis si Sidorov sa lasam sa pierdem toate turfurile si sa o luam de la 0, ca trebui sa facem asa si cu membrii, ca multi nu stiu si nu vor sa invete odata cu aia care au cap cum sa joace la war, ca nu conteaza sa tragi bine doar, trebuie sa stii cand sa fugi, cand sa te opresti si sa tragi. Daca gasesti un tec pe jos nu inseamna ca esti Dumnezo si ca trebuie sa mergi in ei rambo.

Aveti grija cum iesiti de pe turf, ca mai bine 1 death in plus decat un fw. Voi credeti ca eu nu coordonez, dar voi nu stiu ce-ati vrea, sa bat din gura tot waru ca la inceput? Fratilor, eu va dau backup si zic de 2-3 ori sa veniti, unii vin, altii nu.

Coordonarea nu e spamarea pe chat, cand a fost zew-u in gsb de au luat 2 orase, credeti ca la fiecare minut umpleau pagina cu "TOTI LA BACKUP SAU FW" ?nu va credeti generatia aceea, ca multi nici nu va apropiati, cand eram atunci stiam toti cand sa mergem rambo si cand sa dam inapoi ca niste lasi, dar unii dintre voinu stiti asta inca.

Care stiti ca sunteti slabi si nu puteti sa faceti ceva la war, puneti-va demisia, respect Florinpwp care nu era bun de mafii inca dar a avut curajul sa recunoasca asta punandu-si demisia, nu am nimic cu nimeni, doar pe moment imi vin nervi cand vad ca eu si alti membrii incercam sa le luam runde, si chiar reuseam de multe ori, asta prin killuri, si altii stiu ca sunt slabi dar vor sa ne arate ce pot, acum aproape 2 ani cand aveam pc slab rau, voiam sa arat ce pot la war pe rpg3, ca la duele ii faceam pe toti, dar la war faceam - dupa - pentru ca aveam fps mic, foarte mic.

Am vorbit cam mult, sanatate, sper ca m-am facut inteles

@, Te inteleg , chiar inteleg ce vrei sa spui. Chiar daca la waruri am scoruri mici.... gen 8-10 sau 7-9 ... deocamdata nu o sa ies. Mai stau sa vad, daca dupa ce ne revenim, tot asa voi avea scoruri, voi pleca, dar ma indoiesc de asta.

A zis si Sidorov sa lasam sa pierdem toate turfurile si sa o luam de la 0, ca trebui sa facem asa si cu membrii, ca multi nu stiu si nu vor sa invete odata cu aia care au cap cum sa joace la war, ca nu conteaza sa tragi bine doar, trebuie sa stii cand sa fugi, cand sa te opresti si sa tragi. Daca gasesti un tec pe jos nu inseamna ca esti Dumnezo si ca trebuie sa mergi in ei rambo.

Aveti grija cum iesiti de pe turf, ca mai bine 1 death in plus decat un fw. Voi credeti ca eu nu coordonez, dar voi nu stiu ce-ati vrea, sa bat din gura tot waru ca la inceput? Fratilor, eu va dau backup si zic de 2-3 ori sa veniti, unii vin, altii nu.

Coordonarea nu e spamarea pe chat, cand a fost zew-u in gsb de au luat 2 orase, credeti ca la fiecare minut umpleau pagina cu "TOTI LA BACKUP SAU FW" ?nu va credeti generatia aceea, ca multi nici nu va apropiati, cand eram atunci stiam toti cand sa mergem rambo si cand sa dam inapoi ca niste lasi, dar unii dintre voinu stiti asta inca.

Care stiti ca sunteti slabi si nu puteti sa faceti ceva la war, puneti-va demisia, respect Florinpwp care nu era bun de mafii inca dar a avut curajul sa recunoasca asta punandu-si demisia, nu am nimic cu nimeni, doar pe moment imi vin nervi cand vad ca eu si alti membrii incercam sa le luam runde, si chiar reuseam de multe ori, asta prin killuri, si altii stiu ca sunt slabi dar vor sa ne arate ce pot, acum aproape 2 ani cand aveam pc slab rau, voiam sa arat ce pot la war pe rpg3, ca la duele ii faceam pe toti, dar la war faceam - dupa - pentru ca aveam fps mic, foarte mic.

Am vorbit cam mult, sanatate, sper ca m-am facut inteles

Este perfect adevarat ce ai spus tu acolo.

Frate observ ca unii pleaca si lasa mafia la greu. Daca vad ca suntem doar 21, asta nu inseamna ca tre sa plc sau ceva.

Cei care aveti prieteni care trag bine, ziceti-le sa vina in GSB.

Ba frate deci dupa bautura aia nebuna de ieri, am mai baut si azi coniac si abia stau pe picioare :|

Edited by so0unDy

@, Te inteleg , chiar inteleg ce vrei sa spui. Chiar daca la waruri am scoruri mici.... gen 8-10 sau 7-9 ... deocamdata nu o sa ies. Mai stau sa vad, daca dupa ce ne revenim, tot asa voi avea scoruri, voi pleca, dar ma indoiesc de asta.

Diferenta dintre tine si altii e ca ei ne incurca doar, tu faci si evidente, asculti si la war

Astazi, 21.06.2016, warurile sunt OPTIONALE!

Nota: Din diferite motive, conducerea factiunii a luat hotararea de a face warurile din seara aceasta optionale! Daca nu ajungeti la wars NU o sa fiti sanctionati!

Edited by A I M Sidorov

Deci pentru cei nelamuriti, sau pentru cei ce nu stiau, am planuit de ceva vreme sa ii lasam odata si odata sa ia HQ-ul nostru, astfel luand LS-ul. Daca nu am fi avut niciodata gandul sa o luam de la 0, inca mai coordonam la waruri cum o faceam inainte, dar nu am fi reusit sa trecem de turfurile de langa HQ, pentru ca nu avem membrii. Nici Verdant nu ne-ar fi luat HQ-ul niciodata, va garantez, numai daca nu ar fi cu 10-15 in plus ca noi pe turf, si astfel ar sta dinsus de HQ si cum am urca, cum morti.

Nu o sa dam attack astazi, maine nu stiu ce sa va spun, vedem cum ne strangem in factiune, ca fara membrii nu facem nimic, poa' sa fie si Dumnezeu sublider/lider.

Multumesc frumos de intelegere, sau intelegerea unora. Cine simte ca nu este bine primit si sare un-doi cu gura pentru orice, linistit poate sa plece.

O seara faina!

Daca tot o sa fiu scos din GSB vreau sa va salut pe totii si toate,Succes la war-uri vreau sa vad LS VERDE!Imi cer scuze tuturor pentru comportament-ul meu!Ati fost ca o familie pentru mine!Respect #Sidorov-Best Lider,#Ionut-Best Co-lider!Va salut si Va Respect! :X:)>-:X:)>-:X:)>-

Edited by CfgEx3

Eh, mi-a facut o mare placere sa fiu alaturi de voi, desi numai eu stiu cati nervi mi-am facut pe voi acum ceva saptamani, cand nu ascultati si trebuia sa scriu 15 minute din war pentru ca daca nu umpleam pagina cu "Haideti la backup" nu veneati nici aia putini.

Vreau sa ii multumesc la Sidorov pentru ca a avut incredere in mine, ma gandesc eu ca nu e usor sa aduci pe cineva sublider pe care nu il cunosti, nu stiu cate ti-a spus Tom despre mine atunci, dar oricum e de apreciat increderea ta.

Am dat de niste membrii putin slabuti, cam nedescurcareti la waruri. Dar nu stiu daca doar mie mi se pare, ca aceia care sunt in factiune de cand sunt eu, s-au schimbat, atat la scor cat si la ascultare, se simt ei cred.

Mai sunt si membrii care au pus la suflet cand eram nervos si ii faceam in fel si chip, fratilor, asa-mi doresc de tare sa ajungeti sa coordonati o mafie plina de rambo-isti slabi, care nu asculta. M-as simti foarte bine daca v-as vedea stresandu-va cum m-am stresat eu ca sa faceti ceva din factiunea respectiva, sa nu credeti ca daca esti sublider, ai combat si tec, faci +25 cel putin war de war. Au fost si sunt dinaceia, dar liderul si subliderii respectivi au in spate niste membrii care asculta si nu mor pe capete ca intra inamicii in ei. Gen cand eram SP, nu trebuia sa ne spuna mai mult de 2-3 randuri as venim in zona respectiva, ca mai bine de jumatate mergeam.

O sa ziceti multi ca nu am facut mare lucru aici, nu se vede asta prin turfurile actuale, dar cred ca se vede prin membrii care au ramas de ceva timp si au mai invatat cate ceva, nu-mi sta in fire deloc sa ma laud, dar pentru nelamuriti o spun. Fara mine nu stiu daca rezistam atat cu turfurile avute si nu invatau membrii atatea.

Ramaneti pe 4 maini bune, ale lui Sidorov si Esquire, chiar daca nu am apucat sa il cunosc, mi se pare un baiat foarte de treaba. Urmeaza sa vedeti a 3-a pereche de maini pe care ramaneti. Sigur o sa faca ceva din voi, nu o spun din invidie :-J , dar imi pare rau ca nu am putut sa raman ca sa fiu eu acela care ajuta mafia sa creasca in continuare.

Cam la sfarsit zic motivul iesirii, eu stau la sat, am mult de lucru vara, dar sa nu va imaginati (cum a facut vidal :)) ) ca sunt genul de copil exploatat, care toata ziua munceste, in mizerie si alea alea. Nu, am o familie foarte buna si stim cand sa ne oprim si cand sa muncim, am cam 6-7 hectare de teren, printre care 50 arii (acum nu stiu cati o sa inteleaga ce spun :)) ) o livada impadurita, cu spini, pe care trebuie sa o curatam, si asta am inceput sa o facem de mult, dar nu va imaginati cat de mult e de munca.

As fi putut sa raman, dar decat sa ''imi bat joc'' cum ar crede unii ca as face, asta deoarece nu o sa pot veni in fiecare zi la waruri, cine stie unde o sa plec,ba la coasa, ba la seceris, cine stie. Si daca 2 zile, poate 3 dintr-o saptamana nu o sa vin la war, normal ca va fi in minus pentru factiune, atata timp cat e cine sa-mi ia locul, m-as simti prost sa stau si sa fiu inactiv, pentru ca ori sunt serios, ori nu.

Cam mult am lungit, pentru o luna cat am stat :-J

Sper sa nu va plictisesc, pe cei care o sa cititi.

Hai ceau :*

@@lexutzu, Nu te inteleg, de ce sa da, /fdeposit?

@, Ce sa zic Ioane, imi pare rau ca iesi, poate unii n-au invatat cine stie ce...dar eu am invatat...adica chit ca-s membru destul de vechi de pe comunitate , dar tot am avut de invatat de la tine, tu avand experienta mai mare la wars si restul decat mine si sunt convins ca daca mai ramaneai mai aveam multe de invatat. De-acum ce sa-i faci...si eu stau la tara...si o sa am zile in care n-o sa intru, dar parintii mei nu ma solicita ca eu sunt mai lenes si nu ma implic. Felicitari ca iti ajuti parintii si alea...si eu as fi plecat la munca vara asta ...cu niste colegi...dar cica inca n-am varsta potrivita. Csf, mai joc la wars, mai fac un -, alea-alea. Bafta in continuare si poate daca mai revii in mafii ma anunti sa stragem mai multi la un loc. Pwpeck

@, Multumesc Ionule pentru ajutor! Mi-a facut mare placere sa te cunosc si sa te am mana mea dreapta. Ti-am spus si in joc, imi esti simpatic caci imi amintesti de un vechi prieten din TTB (nu dau multe detalii, tie ti-am spus deja asta in game acum cateva zile). Eu am crescut la tara cand eram mic si stiu cum sta treaba cu munca prin gospodarie si pe camp/ livezi s.a.m.d. Este normal sa-ti ajuti parintii la munca mai ales ca ai varsta pe care o ai si momentan tot ei te intretin (momentan nu ai varsta la care sa poti sa te intretii singur), ei muncesc pentru tine si tu ii ajuti, foarte frumos, rar intalnesti copii de varsta ta care sa-si ajute parintii la munca de zi cu zi. Mai mult intalnim copii care stau 25/24 de h cu telefoanele in mana pe diferite jocuri sau aplicatii de socializare, la joaca cu mingea, bicicleta si stand pe PC. Stiu ca nu este usor si vreau sa te felicit pentru ca faci asta! Sper sa ne revedem intr-o zi, mai stam la depanat amintiri din zilele tale petrecute in GSB ca sublider. Multumesc pentru ajutorul depus pentru factiune si sper sa ne revedem! Bafta si spor la treaba! :*