Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ba, care stie dece imi da crash direct, adica nici nu ma baga in samp ca iau crash, stie cineva?

Vezi daca ai samp-ul la processes in task manager. Eu ma apuc de astazi sa filmez la waruri ( nu pt posturi, stati linistiti vtb si vdt) ci pt un clip cv, am avut cateva faze frumoase cu 3,4 kill-uri unu dupa altu asea s nu le-am pastrat, macar sa fac un best moments sau ceva de genu, plm, cum se numeste el.

Multumesc, Draco, pentru ca ne-ai ajutat aseara cu un simplu fvr. Doamne ajuta la mai multe din partea ta!

Am observat astazi ca in ciuda faptului ca eu am incercat sa va coordonez cat mai bine sa putem face ceva, voi ati facut tot ce ati vrut si voi si nu ati incetat vreo clipa sa comentati si sa ma atacati pe mine, ori pe colegii vostrii.Cu impulsivitate si fara putin bun simt si cei 7 ani de acasa nu vom putea face ceva impreuna.Cat vorbesti despre o mafie, vorbesti despre un colectiv care prin definitie trebuie sa fie cat mai unit si cat mai strans. Ramane la latitudinea voastra sa luati alegerea, daca vom continua asa sa fim o adunatura de 30 de oameni care alearga pe turf, sau vom sta dracu pe loc si vom face ceva! Bafta!

Verificati ANUNTURI IMPORTANTE si EVIDENTA WARS!!!

Am observat astazi ca in ciuda faptului ca eu am incercat sa va coordonez cat mai bine sa putem face ceva, voi ati facut tot ce ati vrut si voi si nu ati incetat vreo clipa sa comentati si sa ma atacati pe mine, ori pe colegii vostrii.Cu impulsivitate si fara putin bun simt si cei 7 ani de acasa nu vom putea face ceva impreuna.Cat vorbesti despre o mafie, vorbesti despre un colectiv care prin definitie trebuie sa fie cat mai unit si cat mai strans. Ramane la latitudinea voastra sa luati alegerea, daca vom continua asa sa fim o adunatura de 30 de oameni care alearga pe turf, sau vom sta dracu pe loc si vom face ceva! Bafta!

Verificati ANUNTURI IMPORTANTE si EVIDENTA WARS!!!

Nu am de ce sa verific, dupa ce ai iesit tu ca un copil de 11 ani, Sidorov a zis "Gata, liberi" Deci nu avea rost sa mai stau sa iti fac eu tie secu. dele cand tu ma rupi cu AV. Ce sa faci, hai salut. Oricum LS-ul o sa fie in doliu in cele mai putine zile, deci nu are rost sa ma strofoc sa fac ceva.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))) Imi place atitudinea asta. Si 80% din mafie este asa. Ce imi pare rau este faptul ca am fost chemat aici si dupa carpele alea 2, se stiu ele, au iesit. Oricum mafia asta in ritmul asta nu are nicio sansa avand in vedere ca liderul este ocupat cu munca si nu are timp de mafie, majoritatea membrilor nu sar de -5 si NICI macar nu asculta cand e vorba sa facem ceva. Membri nu or sa vina ca mna. Asa ca or sa fim 4 insi care trag putin pentru mafia asta si restul se scobesc in cur si plang la discutii ca oricum pierdem. Hai ca se poate, deseara pierdem alte 2 wars.

Maine, 16.09.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

kZ2qJ18.png

Cine nu face minimul de 900 secunde o sa fie considerat absent.

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

* Toate warurile sunt obligatorii.

** Accept doar 2 Cereri de Invoire pentru warurile

Multumesc tuturor pentru momentele faine de aici, asta-i ultimul meu post ca membru GSB si ca jucator de SA-MP.

Mi-a facut placere sa fiu unul dintre voi.

#RetrasDePeSAMP

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de ce te retragi? Te-ai plictisit de joc? Normal, iti spun eu: daca gsb avea +20 turfs tu erai si acum la waruri...

Incepand de astazi warurile o sa fie optionale pana cand o sa ne mai inmultim. Avand in vedere numarul membrilor din factiune nu putem face mare lucru decat sa ne facem N nervi. Sunteti liberi momentan.

Edited by A I M Sidorov

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de ce te retragi? Te-ai plictisit de joc? Normal, iti spun eu: daca gsb avea +20 turfs tu erai si acum la waruri...

Nu as mai fi jucat oricum, nu conta pentru mine cate turfuri aveam, de aia am fost în vtb 519 zile, conta sa ma distrez, ceea ce nu mai făceam, intram pe samp foarte rar, de aia și numărul de ore în ultimele luni, aia e, ne mai schimbam și noi.

Sido sper ca nu te superi ca postez pe aici, nu pot sa va zic bafta la turfuri pentru că-s niște obiective aiurea și virtuale...

Nu as mai fi jucat oricum, nu conta pentru mine cate turfuri aveam, de aia am fost în vtb 519 zile, conta sa ma distrez, ceea ce nu mai făceam, intram pe samp foarte rar, de aia și numărul de ore în ultimele luni, aia e, ne mai schimbam și noi.

Sido sper ca nu te superi ca postez pe aici, nu pot sa va zic bafta la turfuri pentru că-s niște obiective aiurea și virtuale...

Stai linistit Căluț, poti posta oricand aici cat timp sunt eu lider ca dupa poate o sa-l deranjeze pe noul Lider :)) Te pup si ai grija de tine. Sa aud numai de bine din partea ta :*

@@A I M Sidorov, Succes cu mafia dar degeaba muncesti daca nu ai cu cine, bafta Hyper, IAW si ceilalti membri. Dupa ce o sa ia VDT orasul, o sa le plece membri iar aia o sa fie sansa voastra sa reveniti. Succes!

Fiecare la timpul lor, stai linistit, multumesc pentru urare dar... o sa ma duc iar pe 3, poate mai fac ceva si pe acolo.

Stai linistit Căluț, poti posta oricand aici cat timp sunt eu lider ca dupa poate o sa-l deranjeze pe noul Lider :)) Te pup si ai grija de tine. Sa aud numai de bine din partea ta :*

Adica nu sanctionezi? Perfect, o sa ma inrudesc cu tec-ul lui Anndi zilele astea.

Que dragutz <3 :*

Atunci mai postez pe aici din cand in cand pana imi iese din reflex sa intru pe forum =))

Nu va puneti demisile,nu va stresati, momentan nu aveti cum sa-i bateti pe cei din Verdant, sunt multi, au activitate au de toate cele trebuie, voi fata de ei, sunteti bine! Pana sapt viitoare voi veni cu niste prieteni in GSB sa luam turfuri, sa luam LS-ul!

Va salut.Nu dati report, multumes