Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gladus a primit uninvite din cauza atitudinii sale,aveti grija am inteles ca nu prea respectati antrenamentele,cine nu face asta va fi sanctionat.Tratati totul cu seriozitate altfel schimbam foaia.

nu am putut sa ajung la antrenamente si nici in samp ca nu am putut , Varamiu a scos masina din servis si a trebuit sa il ajut la asamblarea piselor pe fata (bara/aripa/capota/usa/parbriz/faruri/)

Edited by alexbody

Deci tratati cu seriozitate antrenamentele si war nu faceti fara lider,nu provocati voi nici un war,sa fie clar.Intai discutati cu,Kaiac apoi daca e de acord faceti war,cine nu se conformeaza acestor reguli,va fi demis,nu vreau ca atunci cand revin,sa aflu ca membrii din Stracci sunt Dm-isti,nu respecta regulile sau nu mai stiu ce,altfel primiti toti uninvite,ori sunteti baieti si tratati totu' cu seriozitate cum stiu sigur ca ati fi in stare,daca vreti,ori ne suparam..in fine am incredere in voi ca imi pot lasa o baza,sunteti baieti destepti si ca nu vor exista probleme.Spor la treaba si distractie placuta !

Deci tratati cu seriozitate antrenamentele si war nu faceti fara lider,nu provocati voi nici un war,sa fie clar.Intai discutati cu,Kaiac apoi daca e de acord faceti war,cine nu se conformeaza acestor reguli,va fi demis,nu vreau ca atunci cand revin,sa aflu ca membrii din Stracci sunt Dm-isti,nu respecta regulile sau nu mai stiu ce,altfel primiti toti uninvite,ori sunteti baieti si tratati totu' cu seriozitate cum stiu sigur ca ati fi in stare,daca vreti,ori ne suparam..in fine am incredere in voi ca imi pot lasa o baza,sunteti baieti destepti si ca nu vor exista probleme.Spor la treaba si distractie placuta !

ok don spawn am inteles .

asa azi din intamplare am intrat in game exact cand a avut loc o discutie, nu mai are rost sa dau numele , ma leg strict de echipa de asalt, CITITI REGULAMENTUL BINE, deci sa nu prind pe nimeni ca mai vrea sa plece dupa Black List fara acordul meu, sa fara sa fiu eu online. CIne este prins primeste uninvite sa fie clar, nu vreau oameni sa isi bata joc in echipa, ori facem treaba ori nu, sunteti liberi sa alegeti. daca nu sunteti de acord cu regulile ma anuntati si va voi scoate din echipa. Deci aveti grija ce faceti asta a fost prima si ultima greseala.

you'll excuse me but do I must think about everything? none of my people ( ARMS DEALERS ) not help me, we have war and all weapons taken from me okay... no problem i have mats but... or others no materials(maybe 5k 10k max) or not in game, I do not want to sanction anyone to no angry then... but come on help me a little. [-o<

Edited by codename