Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Aseara nu aveam ce sa facem, oricum nu ne-a atacat pe noi ci pe Cuneo...enervant este, ca doar LV ataca..si noi nu suntem organizati din timp...

Si la tattaglia van este plecat sau ce o face.

ATENTIE!!!

Eu si Krysty am vorbit astazi si ne-am pus la cale sa facem un antrenament mai diferit,incat sa va distrati si sa faceti si bani,antrenamentul se va desfasura astfel:

1.Duele HQ - 1 duel DEAGLE ; 1 duel AK47 : Cei care il inving pe antrenor primesc cate 30.000$.

2.Sultane - Vom pune 2 sultane paralele si va vom face echipe de 2 persoane,eu si Krysty facem echipele. : Cei care isi inving adversarii primesc cate 50.000$.

3.Last Man Standing - Va punem pe toti la un perete,la startul nostru va intoarceti si omorati pe cine prindeti : Cel ce ramane in picioare primeste 100.000$

4.Find&Kill - Se vor face 2 runde,intr-o runda va conduce Krysty un sultan si trebuie sa-l omorati,iar in alta eu voi conduce si va trebuii sa ma omorati : Castigatorul rundei primeste 150.000$

5.War HQ - Eu si Krysty vom face 2 echipe,fiecare echipa va ataca de 2 ori la HQ,ceilalti incercand sa se apere : Membrii echipei castigatoare primesc cate 30.000$

INSISTAM!!!

-Sa puteti venii la antrenament in numar cat mai mare.

-Sa fiti seriosi.

-Sa nu faceti glume decat la timpul potrivit.

-Cu acest antrenament incepe pregatirea Stracci Family™.

Edited by Giuliano

mda' , il facem deseara la 8 si cu asta basta.

Este ora 12 : 40 ,pana atunci au timp toti sa se informeze de pe forum ( De aici ) si pur si simplu intra la ora stabilita ( 8 - 9 ) ..

Daca nici atunci nu e ,dam antrenamentul asta maine..

Nu-i greu ,ora 8 nu e tarzie pentru nimeni.