Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si ce crezi , am si 2 ore de mate , si primele ore :))...si sunt = 0 la mate :)))

@ Am plecat la scoala , aveti grija ce faceti - > FARA plangeri.

@ Daca intra Spawn , ii spuneti sa ma astepte...ajung pe la 20:00...Bft.

Edited by JustUs

RE all , am venit de la scoala ! :D

@ Pacat ca se schimb lideru' . Spawn te felicit pt ce ai facut , ai meritat sa fii lider in stracci , nu am apucat sa te cunosc asa de bine dar stiu ca esti de treaba si ai meritat. Imi pare rau ca pleci si iti urez mult succes in continuare .

@ Bafta baieti mi-a parut bine ca vam cunoscut , va felicit pe toti in specail empty_mdy si spawn , sper sa ramem buni prieteni bafta all

Edited by GaByTzU

Pff...bafta crisrkoantihack...pacati ca din ce in ce mai multi va lasati din cauza asta...daca ati stii cum sa va organizati timpul , ar fi perfect..Oricum , ai fost un coleg foarte bun..bafta in tot ce ti`ai propus sa faci...

@ Noapte buna , aveti grija ce faceti.

Nu e numai de asta, dar m-am saturat de trisorii de aici, padvlad pune boti sa-i vada profilul lui si a lui RiVer si bobo e de acord cu asta pt a face vizite, uitativa la "Last Click" si m-am saturat. Ori jucam corect, ori pa.