Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest l3m0n
Pai nu merge serverul ma :))))))

inainte sa se inchida serveru ma si am dat reconnect si zicea ca am ban !

De ce vreau sa ajung Vicarrio?

Poi in primu rand vreau sa ma ocup de factiune, dupa cum ati vazut majoritatea membrilor de la atata plictiseala si timp liber au inceput sa faca dm aiurea si tot felu` de stricaciuni.Consider k eu ash fi recomandat pt acest post deoarece am o frecventa fff buna pe server. Cred k ati observat unii dintre voi k sunt ultimul din factiune care iese de pe server. Vreau mai multa ordine si mai mult respect intre membrii stracci. Va multumesc anticipat si astept decizia lui Don Stracci Moartea.

Am vrut sa fac un mini model de postare :P, adytsu daca vrei,ia-te dupa modelul meu.

Nick: Spawnn3L

Level: 10

Rank: 2

Motiv pentru care doresti sa ajungi vicario:

1. Cat timp nu este Don Stracci si Consigliere on pe server, o sa incerc sa pastrez liniste in factiune.

2. Si cu rank-ul 1 am incercat sa ajut factiunea donand aproximativ 1k gramde de drugs, 12 milioane in depositul factiunii si de asemenea ajutandu-l pe Moartea la recrutarile altor colegi.

3. Cu acest post si anume de "Vicario",indiferent ca ceilalti membrii au rankuri mai mici decat ale mele,ii voi respecta precum il respect pe lider respectiv sub-lider.

4. O sa incerc sa intrerup certurile dintre membrii si ajutandu-i sa inteleaga ca daca se cearta intre ei nu vor rezolva nimica.

5. Acest rank ma va ajuta sa pastrez liniste in timpul antrenamentelor in caz ca luxuu nu este prezent sa ma ajute.

6. Voi incerca din raspunteri sa il ajut pe Moartea si pe luxuu sa conduca factiunea la un nivel mai inalt, si sa nu se mai zica, ca" Stracci pe locul 4" sau "Stracci pe locul 5". Ba chiar o sa incerc sa ii fac pe playeri sa inteleaga ca Stracci nu e o factiune slaba,care stie sa faca numai DM. Sa inteleaga ca The Stracci Family e o factiune UNICA cu membrii UNICI,o factiune model pentru majoritatea celorlalte factiuni.

Cam atat am avut de spus si... Succes AdYtSu. Stiu ca si tu iti doresti la fel de mult ca mine sa ajungi Vicario.

edit: am dat edit din cauza unor greseli de ortografie si nu vreau sa se inteleaga altceva

Edited by Spawnn3L

Guest l3m0n

ma daca tu cu spawnel va certati pe vicario mai bine imi dai mie si gata ! ce-l mai simplu! si daca nu primesc eu , luxuu are mai multa experienta in maffi si e un gentelman ! nu face dm aiurea sau injura !

am o intrebare shi nu sunt sigur ... avem voie sa ne omoram aliatii de pe blacklist la hitman? am intrebat pt k nu sunt sigur adik, aliatii pe primu loc shi porma afaceriile

ma daca tu cu spawnel va certati pe vicario mai bine imi dai mie si gata ! ce-l mai simplu! si daca nu primesc eu , luxuu are mai multa experienta in maffi si e un gentelman ! nu face dm aiurea sau injura !

Nu cred ca ai inteles. Si sigur nu ai inteles pentru ca nu prea esti activ. Luxuu e co-leader. Moartea nu reuseste sa decida pe cine sa puna vicario. Trebuie sa se decida intre mine si AdytSu. Si tu la cat de activ esti,sigur tie iti va da vicario. Sper ca m-am facut inteles :).

Am plecat la scoala,bafta allz. Nu uitati. Azi este antrenament. Check forum.

Salutare , scuzati absenta mea ... tin sa precizez urmatoarele lucruru :

-> In primul si in primul rand , "Bravo Spawnn3ll pentru RANK , il meriti intr-adevar ! BRAVO !"

-> Salutare tuturor , sunt noul membru "Stracci Family " , dar dupa cum v-am spus , nu am prea putut intra :|

-> Am o problema cu calculatorul meu asa ca din cand in cand mai scap si intru la PC lu` fratimiu "Shlomy" ...

-> Pana cand imi face PC , se pare ca nu prea pot intra :|

-> Scuzati ca nu am fost la sedinta aceea de LUNI ... :| PC Stricat + ca PC lu` fratimiu ar parola :)) si nu era acasa sa imiz ica ... bulan :|

-> Sper sa intru cat mai des , sper sa nu va suparati pe mn (moartea/spawnnel) ca nu pot intra :| ... Sorry ...

Am sa fac un efort sa intru la sedinta (daca pot) ...

Guest l3m0n

Sall all frate esti sigur ca spawnel merita vicario?! OMg?! MOartea nu sti cum vorbeste pe chat dimineata ! MAi mult merita Luxuu ! IAm zis la spawnel: dami si mie un mil ma ca ai 200 ! el imd: dute ba si munceste ce imi ceri mie ! Putea sa explice mai frumos !

AdYtSu anunta ca se retragea pt a mai candida pt postul de Vicario => Spawnn3l este noul Vicario , felicitari

Multumesc si.. chiar imi pare rau ca adytsu s-a retras

Sall all frate esti sigur ca spawnel merita vicario?! OMg?! MOartea nu sti cum vorbeste pe chat dimineata ! MAi mult merita Luxuu ! IAm zis la spawnel: dami si mie un mil ma ca ai 200 ! el imd: dute ba si munceste ce imi ceri mie ! Putea sa explice mai frumos !

Omule,eu nu ti-am zis "dute ba si munceste ce imi ceri mie". Eu am bunul simt si nu fac asa ceva. Si am spus CLAR. Nu dau bani aiurea. Dau doar in depozitul factiunii si maxim 500k daca ai nevoie. Si luxuu este SUB-LIDER. CONSIGLIERE,ce nu intelegi? Si cum vorbesc pe chat dimineata? Fa poze, i le dai lu Moartea si el ma sanctioneaza si gata!