Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sa mai radeti si voi putintel. Rooney la microfon:

Un tractorist a rasturnat remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii.

Un politist era in preajma

Politist: - Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful...

Tractoristul: - Pai stie...

Politist: - De unde stie?

Tractoristul: - Pai... este sub lemne...

Am plecat la fotbal,vorbim mai tarziu,aveti grija ce faceti la sedinta copii,ascultati de don rizea ca e pus pe treaba,asa ne-a promis ieri.

Stii tu fotbal ? :)))

Salut baieti, am ajuns venit din oras, am jucat un meci de lol si acum am intrat in joc. In cateva minute incepe sedinta, sa vedem ce ne-a pregatit rizea :-.

Stii tu fotbal ? :)))

Salut baieti, am ajuns venit din oras, am jucat un meci de lol si acum am intrat in joc. In cateva minute incepe sedinta, sa vedem ce ne-a pregatit rizea :-.

Tu stii ce inseamna ala oras?ca din cate stiu eu nu ai mai iesit din casa de luni bune.

http://www.youtube.com/watch?v=bRiAngG-gUM&feature=player_embedded

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))