Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, acum intru si eu in game sa joc ceva ca am fost pe sleep, temele astea iti ocupa tot timpul..... Nu stiu de ce nu ma inteleg profii cand le spun ca am avut war si nu am putut invata, daca ar juca samp ar intelege.

Salutare baieti! Multa bafta la Waruri. Faceti LV - ul mov.

In rest e ok tot? :) Ce mai faceti?

Au si trecut 2 zile de cand m-am lasat. =)) Orcum nu ma m-ai apuc. :D

capatasei ceva radacini printre noi, nu cred ca te poti lasa, este echivalentul unui drog acest joc.

capatasei ceva radacini printre noi, nu cred ca te poti lasa, este echivalentul unui drog acest joc.

Stiu, tocmai acesta era motivul initial pentru care m-am lasat. Incepea sa ma obsedeze. Dar cu ajutorul dragostei nu voi mai reveni. PRefer sa nu pierd persoana importanta din viata mea pentru un joc.

Bravo Paterno pentru Waruri, Miercuri sper sa ne prezentam tot asa. FELICITARI !!!

Hai, ca a fost bine si-n seara asta.

2 zone, 410K la rob...

Pacat de ultimul war cand Stracci au venit in ultimele 5 minute si ne-a batut ala cu desync si la 1 punct diferenta.

Eu am luat 420 k la rob :)) .

Felicitari pentru turfs :X

Salut Paterno, un film de groaza fain cine imi recomanda si mie? Dar un film adevarat nu toate porcariile...Multumesc!

Salut Paterno, un film de groaza fain cine imi recomanda si mie? Dar un film adevarat nu toate porcariile...Multumesc!

iti recomand un film, dar nu de groaza, e ceva barbatesc, Never Back Down, mie unul mi-a dat o energie pozitiva acest film.

Ce fac fanii mei ?

iti recomand un film, dar nu de groaza, e ceva barbatesc, Never Back Down, mie unul mi-a dat o energie pozitiva acest film.

Ce fac fanii mei ?

Uite ce sa facem, pe aici.

Ma gandesc sa ma uit la un film, vorbim mai tarziu:D