Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Paterno, abea am intrat si eu in game, am dat rob cu CARI3 :X 420K, pana ies din jail ma duc sa-mi fac o cafea si sa mai bantui prin casa. Azi la war sper sa fim cat mai multi. O zi buna sa aveti.

Buna ziua, ce faceti :-? astazi nu am fost la liceu, am fost la cafea...ce ziceti :-? ne auzim diseara in game, ies afara...nu mai stau pe SA:MP

E bine ca ai unde sa iesi...aici ingheti de frig.. A nins zilele trecute in continuu, macar zapada s-a topit..

Salut baiet/ZaNa, acum am ajuns acasa, ma mir.

E bine ca ai unde sa iesi...aici ingheti de frig.. A nins zilele trecute in continuu, macar zapada s-a topit..

Nu esti singurul, la mine bate un vant de te ia pe sus...

Vedeti ca eu o sa fiu plecat in oras (cateva ore probabil), daca aveti nevoie de ceva imi puteti lasa PM, sau sa contactati un admin daca e vorba de probleme ce tin de asta in joc. ^_^

Bafta PATERNO, a venit timpul sa ma las si eu de samp, m-am saturat sa-mi fac nervi la fiecare war, va urez succes si sa reusiti sa scoateti nesimtitii aia din LV! aveti grija de mafie....

Bafta PATERNO, a venit timpul sa ma las si eu de samp, m-am saturat sa-mi fac nervi la fiecare war, va urez succes si sa reusiti sa scoateti nesimtitii aia din LV! aveti grija de mafie....

Multa bafta in viata reala Costele. Un om de nota 100, mi-a facut placere sa te cunosc si sper ca o sa revii, candva. Da-mi accept pe mess !

Noroc Costele, nu te voi uita niciodata ai fost un exemplu :*.

Bafta costele,desi stiu ca o sa te reapuci...

U taci si suge scorpie ce esti. Numai stii sa pupi in cur pt rank , copil facut pentru alocatie . Imi este si mila de voi amaratilor...

@ B0d018 va trage la muie.

Wtf...am ajuns subiect de discutie la stracci family desi nu am nici o treaba :)))))

Am vreo sansa sa iau ban pe forum pentru ce am la semnatura? :

Nu cred..da' nu-s tocmai niste lucruri care ar trebui expuse asa, nu-s chiar cele mai inteligente lucruri spuse vreodata :))..eh, poate ca asta e doar parerea mea..

Am vreo sansa sa iau ban pe forum pentru ce am la semnatura? :

Scoate ce ai la semantura mai bine, nu ai voie sa jignesti alta mafie . ( pastreaza pentru tine )

E doar un joc, nu stiu de ce te manifesti asa ..

Bafta costele! o sa ne lipsesti

Noapte Buna, ne auzim maine.

Nasol Costele ca te-ai lasat, asta e sper sa te reapuci. Succes pe viitor

Probabil ca ar putea sa se reapuce doar cu un cont nou, dar nu cred ca are de gand, din moment ce-a facut acele lucruri..

Nu inteleg de ce unii dintre voi sunt mandri de asta :))..

Probabil ca ar putea sa se reapuce doar cu un cont nou, dar nu cred ca are de gand, din moment ce-a facut acele lucruri..

Nu inteleg de ce unii dintre voi sunt mandri de asta :))..

De ce sa fie mandrii? Ca sa lasat el sau ca a facut ce a facut?