Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaaa aLL !! :X :X... Eu am plecat la scl..Bafta ! Dau lucrare la fizica :| ... Tineti'mi pumni ;;):P

Vb pe la 12-13:00 :D .. Bafta !

Tu dai numai lucrari, frate? :))

P.S.: bafta!!!

Baieti dupa cum ati vazut am pierdut postul de sublider paterno nervi mi-au cedat nu m-am putut abtine ... i-mi pare rau pt cea ce sa intamplat si i-mi pare rau dak am injosit Paterno vreo data...asta e cu toti gresim ... VA UREZ BAFTA !!!probabil se va alege prin vot noul sublider tocmai de acea va urez bafta tuturor... Si sper k noul sublider sa nu faca greseala care am facuto eu ... eu cat de curand o sa ma las de samp...chiar prea curand am obesrvat k ma zbat pt ce?pt nimic .... ma zbat aiurea vreau sa ma tratati ca rank 1 de acum incolo Multumesc pt intelegere ...

SI VREAU SAI CER IERTARE LUI FLORIN...PT CELE INTAMPLATE NUMAI NECAZURI I-AM FACUT :-J IARTAMA MANE DAK TEAM TE-AM SUPARAT I-MI PARE RAU... STIU K TEAI SUPARAT PE MINE DEOARECE AVEAI INCREDERE ... si eu cat de "destept" am fost te-am facut sati pierzi increderea in mine

Edited by rzr_marius

RzR Stai calma...Asta e..:| Stiu cum e at cand esti nedreptatit :|...Nu trebuia sa te enervezi pt un joc..Sincer ! A fost alegerea ta :|..Eu te sustin in continu..si iti urez Bafta :X

Asai nu trb dar nu mai puteam tie tiar conveni sa stai 6k de sec aiurea?+4000punish tiar place plus k mau omorat aiurea aveam drept la predare nu aveam runner :-J si miau zis k nam drept de predare dar aveam :) ... am si poza cu /mdc ca nu aveam runner :-J dar lasa nu mai conteaza . Cum sa nu cedez nervos cand ma lua si la misto sa fim seriosi nu permit nimanui sasi bata joc de mine ... nu suport sa fiu calcat in picioare ;)

Edited by rzr_marius