Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, ce faceti? Vad ca sunteti veseli.

Salut.

Si uite asa am ajuns si la rank 2...sper sa fim cat mai mult timp impreuna.

Si o singura dorinta mai am : Sa aratam ca nu suntem o mafie de 2 lei si sa cucerim tot LV-ul.

Felicitari pentru rank-ul obtinut, daca o tinem tot asa sigur ajungem sa luam LV-ul.

Salut baieti. Eu sunt la ora de info..

Vreau sa va spun ca eu sunt noul ANTRENOR.

Am sa vorbesc cu shooter sa deschida un nou topic si acolo o sa vedeti mai multe. O sa fac ceva frumos.

Va doresc o zi buna.

Felicitari nenea antrenor. Chiar sunt curios sa vad ce o sa faci, o sa stau la curent :)

Salut.

Tocmai ce am venit de la scoala...

Merg sa mananc...Vorbim mai tarziu in game.

Bafta!

Bun. Pentru ca nu am un topic in care sa va arat exercitiile pe care le vom face la antrenament, am sa vi le arat aici.

Exercitii Antrenament.

1. Vom incepe cu niste Duele Deagle 1 VS 1. Alegerea este aleatorie.

Cei ce vor pierde vor merge aici , iar cei care vor castiga vor merge aici.

2. Al doilea exercitiu este in felul urmator. Vom face un duel mixt dupa baricade. Nu voi face echipe, deoarece duelul se va face intre cei care au pierdut si cei care au castigat exercitiul anterior.

Cateva poze ca sa stiti unde va asezati : http://imgur.com/5YgRrXo si http://imgur.com/Mzu90MC .

3. Se vor face 2 echipe. Veti face un sir indian si o sa va duelati cu deagle. In urmatorul video am sa va prezint acest exercitiu.

4. Al 4 lea exercitiu consta in duel Deagle pana la LOW HP , iar atunci cand observati ca inamicul are LOW HP , trageti cu o arma automata ( m4/ak47 ) . Va rog sa vizionati urmatorul video ca sa intelegi.

5. Ultimul exercitiu va fii MINI-WAR. Se vor face 2 grupe. O grupa va purta urmatorul skin : Skin_102.png, iar cea de-a doua grupa va purta urmatorul skin Skin_185.png

Multumiri speciale celor 2 membrii: Jimbi si SilviuM.

Daca va place acest antrenament , puteti sa-mi dati plus.

Edited by LL LuNg

De astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine . LV-u e doar o formalitate ;) .

Salut Salame

Sper sa ne intelegem foarte bine.

Acum merg si eu la somn...maine scoala

Noapte buna!

De astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine . LV-u e doar o formalitate ;) .

Bine ai venit. Sper sa ne intelegem bine si sa lucram bine impreuna.

Am iesit si eu ! Maine primele 2 ore contabilitate ! Un inceput greu, dar ziua sfarseste foarte bine! Ne vedem maine la war. Noapte buna, si bafta la scoala maine!

Contabilitate? Suna interesant. Eu fac Economie, materie care o fac intens, dau si bacul la ea. Sa speram ca o sa avem amandoi note mari la ele:> . Bafta maine la liceu.

Noapte buna baieti, ma duc sa ma culc.

Contabilitate? Suna interesant. Eu fac Economie, materie care o fac intens, dau si bacul la ea. Sa speram ca o sa avem amandoi note mari la ele:> . Bafta maine la liceu.

matareie PE CARE o fac intens*

ar trebui sa faci si niste romana intens.

Salutare :) Back de la liceu... Merg sa mananc ceva si intru in game.

Salut, azi o sa ies de la liceu la 8 asa ca nu o sa ajung decat la un war :( Restu' o sa le pierdeti.

Acuma tu esti ceva chuck norris aka tinkerbell :))

, stai

, nu-i problemă. Everything is under control.

, nu e nevoie să dai /ad-uri de genul:

Dacă chiar vrei atenţie, menţionează-ţi numele tău, eu nu am nevoie de reclamă. Mersi.

Ne auzim în joc pa.

Salut

Acum am venit de la scoala...

Sper sa fim cati mai multi on la ora 19:00...

Succes!

Ce ad pe Daniel :)), ce faceti ? Sper sa fim multi astazi la waruri .

Si eu tot la profil economic sunt . Edited by MRL

Bun. Pentru ca nu am un topic in care sa va arat exercitiile pe care le vom face la antrenament, am sa vi le arat aici.

Exercitii Antrenament.

1. Vom incepe cu niste Duele Deagle 1 VS 1. Alegerea este aleatorie.

Cei ce vor pierde vor merge aici , iar cei care vor castiga vor merge aici.

2. Al doilea exercitiu este in felul urmator. Vom face un duel mixt dupa baricade. Nu voi face echipe, deoarece duelul se va face intre cei care au pierdut si cei care au castigat exercitiul anterior.

Cateva poze ca sa stiti unde va asezati : http://imgur.com/5YgRrXo si http://imgur.com/Mzu90MC .

3. Se vor face 2 echipe. Veti face un sir indian si o sa va duelati cu deagle. In urmatorul video am sa va prezint acest exercitiu.

4. Al 4 lea exercitiu consta in duel Deagle pana la LOW HP , iar atunci cand observati ca inamicul are LOW HP , trageti cu o arma automata ( m4/ak47 ) . Va rog sa vizionati urmatorul video ca sa intelegi.

5. Ultimul exercitiu va fii MINI-WAR. Se vor face 2 grupe. O grupa va purta urmatorul skin : Skin_102.png, iar cea de-a doua grupa va purta urmatorul skin Skin_185.png

Multumiri speciale celor 2 membrii: Jimbi si SilviuM.

Daca va place acest antrenament , puteti sa-mi dati plus.

Vreau sa va readuc aminte exercitiile pe care le vom face Duminica! Pentru a vedea si video-urile , dati o pagina in urma.

Salut.

Edited by LL LuNg