Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, m-am uitat peste invoiri si inactivitati, trebuie sa fim 34/35/36. Abia astept sa vad cati suntem, ca m-am saturat de inactivi care nu vin din lipsa chefului. Daca toti gandim "aaa, se descurca si fara mine ca oricum n-am chef..." ajungem ca bratva cand nu erau codati.

+1, dupa cum am zis luni "Sa vezi ca azi castigam, suntem 32+, si de maine incolo 20-25 daca suntem". Asa a fost si saptamana trecuta, dupa ce castigam o zi toate war-urile li se urca la toti la cap si nu mai intra. Ce sa faci, asta e, astia sunt oameni din ziua de azi, se cred mari zmei. Speram sa reglementam problema si sa incepem sa dominam LV-ul dinnou.

In seara asta cine nu e la war o sa primeasca FactionWarn, fara discutii.

Nu avem nevoie de inactivi, suntem mafie respectata si trebuie sa ne mentinem sus.

Dupa cum ati observat, ultimele 2 zile de war au fost groaznice. Sa nu vad asa ceva si in seara asta.

@@PIttbulL07, E batut de soarta baiatu' asta.....ai nevoie de o viata ma, traiesti mai mult in samp :))) nu stii sa te distrezi si sa realizezi ca e un joc, mai traiesti si din posturi....... ce ti-a zis newlife ? adevarul normal, asa se intampla cand cineva iti zice ceva ce este adevarat :)))))

Felicitari baieti pentru war-uri n-a fost chiar asa de rau...... ne-am distrat :))) uitati ca ei sunt codati..... cam pierd rostu' la joc daca folosesc alea....

Ce naiba faceti ma? Va bat pasnicii? Cum se poate asa ceva. Ma uit prin logs si vad ca sunteti mai multi ca ei. Vorba lui newlife din video, *ai tai sunt multi si prosti*. Asta ati devenit si voi? :|. Sunt ei codati, dar daca nu va bagati in ei,stati uniti, 10 intr-un lic, nu au cum sa va omoare. Sunteti slabi? Ok, stati feriți si o sa vedeti cum ii bateti

Ce naiba ma... trebuie sa revin ca sa faceti treaba? :|

pup la toti, fara report

Costel ai terminat?

Gata ba odata intelegeti Nu jucati pe bani Nu este real ceea. Ce se intampla aratati ca stiti ce e ala repsspect si aratati ca aveti o varsta Ru nu cred ca mai aveti 8 ani ca si la camin sau clasa I.

Joaca fiecare pe risc, e treaba fiecaruia daca vrea sa riste sau nu.

Pitbul calm esti cel mai de treaba din tsar

Pwp

Noapte buna all. Nu uitati si ei sunt o mafie si noi avem codati. Nu prea sunt mafii " curate "

Ahahahha, nici tu nu intelegi scopul acestui joc Sisu ;)

Legat de organizare, acum 1 an aici cu andrew, b0do si rizea eram maxim 20 la war si ne "bateam" cu cei din Corleone care erau 30+ ... dar reuseam sa castigam.......era rivalitate la fel ca acum, dar nu prea se faceau atat de multe posturi :/ ...si nu existau atat de multi codati ( maxim 2-3 care foloseau un amarat de aimbot ) cu toate astea, nu uitam sa ne distram, acum e foooarte diferit pentru ca multi uita sa se distreze si sunt 100% concentrati sa ia un amarat de best...pentru ce ? ......... si organizarea era facuta in asa fel, cand ziceai sa mergem in ei sa atacam, pai mergeam in ei!! iar cand venea vorba sa te aperi, pai stateai frate intr-un loc cate-o ora si asteptai un "rambo" :))....eh infine, cei care sunteti mai vechi cunoasteti foarte bine war-urile din trecut ;) era mult mai frumos PATERNO de atunci decat Southern Pimpsul de acum, asta e timpul merge inainte.... ne raman doar amintirile din vremurile alea placute ;;) ... are cineva de zis ceva, sa ma contrazica :>

+1 sisu, dar la noi n-ai vazut nici unu cu 29-1 , 32-6 si asa mai departe , n-ai vazut unu sa te bata prin zid ca la ei :) cum mi-ai zis in 70 sec pe turf 9-0.

N-ati scapat de nici un codat din Bratva.

Inca n-a luat nici unu ban

O sa ia curand Expiratu ala.

Nu ii mai merge asa.

Cat de bun sa fi nu faci tu niciodata 29-1 fara coduri. :*

Neata.

Phahahaha cum ziceam:))))(

Am plecat la somn. Nb

@,

Nick: Deles
Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday:Nu am fost in factiune luni.

Total:-
Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti/Tuesday:http://imgur.com/a/PT4kY

Total:4-5

Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday:http://imgur.com/a/zWGUx

Total:4-9

Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi/Thursday:Invoit

Total:-

Alte precizari: Am fost un pic slabut .Promit sa ma revansez saptamana viitoare .

Nu se face ss la final de war, nu se pune evidenta.

Exista RPG.B-ZONE.RO

http://rpg.b-zone.ro/wars/turfs

Ce faceti colegi?

Edited by SiSu cu S

Neatza all...sper sa nu fiti suparati ca am pierdut, eu sunt mandru ca nu am pierdut la 0. Totusi avem 27 membrii rank 1 , si facem vreo 6-7 runde. Cand o sa creasca acestia in rank o sa rupem.

@@Campionul08, Sunt nab, a? Pe langa ca ai cersit rank vreo 3 zile, ai fost tare in gura ma mai faci si nab? Nu stiu cum nu iti e rusine. Cat sunt eu lider aici nu mai pui piciorul.