Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta life, pacat...

Dragi mei, daca ati fi ascultat si voi si ati fi activi , am rupe ma, dar cum voi sunteti dati dracu, nu puteti asculta 2 ore si sa incercati sa NU faceti - la war. N-am ce sa mai zic.Sunt foarte furios ca nu ascultati.

Mda..in scurt timp serverul o sa fie plin de codati..si nu ma mir...le este permis sa aiba programe respectiv fisiere unde se ascund codurie, daca sunt prins primesc ban doar 30 zile, dupa pot sa revina la distractie+ daca-i prinde e raritate. Nu inteleg de ce nu poate sa dea ban direct. Poc a dat semne de aim, wall alte chestii ..ban direct...se gandesc ca o sa piarda multi oameni ... ba din contra o sa vina multi inapoi, multi au parasit comunitatea din simplul fapt ca vin codatii si '' isi fac treburile'' in munca lor...asta am vazut si eu...si chiar ii admir pe codati, stafful le ofera toate conditiile sa vina pe un server unde: 1. Au pe cine omora. 2. Sunt prinsi EXTREM de greu. 3.Cand sunt prinsi, pot lua unban peste 30 zile, care dupa mine este o nimica toata....daca o sa continue asa cel mai probabil o sa plec de pe comunitate, dintr-un simplu motiv: nu e deloc FUN sa mergi la war. Cand mergi doar iti mananci nervii. Da, te enervezi pentru un joc, cand ai muncit aproape un an sa faci ceva si vine unu care joaca de 2 zile cu cod si poc, strica totul.

Sa speram ca o sa se grabeasca sa bage update-ul cu Virtual World, sa scapam si de interventiile politiei care te fac sa stai mai mult de jumatate de war in jail...

Sa nu va ganditi ca nu o sanctionez scorurile rele de la waruri...vedem cum facem maine la war...sincer nu mai am puterea sa mai vin la waruri..doar cand ma gandesc...

Am luat si un AV la lider pentru...o prostie...nici acum nu prea inteleg dar ...asta-i viata..trecem peste..

Inca o chestie...DESYNC LA BUTON= KICK...mna nu mai spun nimic la asta..:))

Adevarat ba, nu stiu unde gasesc astia tot felul de coduri sa mor eu.

Prea multi codati deja pe serveru asta, nu poti sta 10 secunde pe turf ca esti mort de la 1km distanta intr-o secunda cu m4, sau mai rau cu FlameThrower ala =))

Ma apuc sa fac evidenta. Vorbim in game maine cred. :*

@, Padr3, ori iei atitudine cu activitatea, organizarea si coordonarea, ori nu ne mai prezentam la war si ii lasam pe cei din RDT sa cucereasca LV-ul si-i felicit pentru asta. Sunt activi si stiu sa asculte.

Incepe cu sanctiunile , nu-i mai amana. Fa tot ce-ti spune bladestar, ca nu zice de rau. Din cate observ, se dedica mai mult factiunii decat tine si el e sublider, nu lider. Incearca sa te schimbi in bine, fa antrenamente etc.

# Noroc.

Azi bat buzicile singur =)), nu e nevoie sa veniti la warul cu bratva =)).

Cand eram in VTB, am luat best, 23-3 pe curul lor.Sunt slabuti de fel, au lasat-o mai moale cu 'coadele'.

Pentru fratele Daniel

Chiar daca trecem printr-o perioada naspa, n-are nimic. Conteaza sa NU ne mai certam atat. Am demonstrat de atatea ori ce am avut de demonstrat. Am dominat LV-ul foarte mult timp, inca de cand era Shooter lider. Am avut o singura scapare, cand ajunsesem la 20 de membrii si ne-am ridicat si de atunci cam dominam. Zic sa-i lasam si pe cei din RDT sa se bucure de oras, atata timp cat nu vor incepe cu suferinte si posturi. O zi buna,

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Bafta la war!