Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau să vă spun că o facţiune nu este bazată pe turfuri, turfurile vin şi pleaca la fel de uşor cum le câştigi, am avut părţile noastre bune în facţiunea asta dar asta este, ăsta ne este momentul de faţă. Posibil ca nici eu să mai rămân mult timp printre voi, nu din cauza că îmi e frică că pierd LV, l-am câştigat la fel de uşor pot să-l şi pierd ci din motive că unii membri nu mai mă doresc în facţiune şi de cât să trag facţiunea în jos prefer să dau jos pălăria în faţa voastră şi să plec. Nu uitaţi distrati-vă nu vă mai enervaţi servus.

In sfarsit vad si eu ca Shaw gandeste pentru odata in viata lui, pozitiv.

Bine iuby, asteptam sa revina richie, sa-mi termin inactivitaea si ne vom ridica din nou.

Hai Noapte Buna!

Corect, e prima data cand il vad ca vorbeste asa :> ... e greu pana revine Richiu' ... pana atunci mergem asa la war, nu conteaza ca pierdem..cum a zis si el si ma repet si eu turfurile vin si pleaca, conteaza ca noi sa ne distram si sa ne simtim bine...

Sniper, ar trebui sa te gandesti muuuult cand iti pui demisia...

Sal ba. Dupa 3 ore de somn am zis ca merge un suc.

Ne-auzim am scapat de teza la bio :*.

Maine test la maine. Hai ca ma apuc de invatat, noroc.

Lasa jocurile si pune mana pe invatat. Eu am timp sa intru, dar vreau sa fiu odihnit astea 2 saptamani, ca sa invat mai usor, nu sa imi bat capul degeaba,la war. Cand revine Richie, revin cu noi coduri (upsss) si cu noi puteri. :*

Edited by Ryakk

Ba cine mai e barosan ca mine?

Pac telefon la pizzerie si pac: gata boss imediat iti vom aduce pizza dorita la domiciliu.

Saluth..

Vreau să îi mulţumesc lui Richie pentru şansa care mi-a acordat-o dându-mi sublider, am reuşit împreună cu el, conner şi eu să cucerim LV întradevăr pentru 24h dar a fost frumos, îmi pare nespus de rău dacă am supărat pe cineva nu a fost cu intenţie, îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate din cauza nervilor spui lucruri pe care le regreţi. Aveti grijă de acest gang, merită tot ce e mai bun SUCCES MY LOVE :(

#rememberSHAW

cGhNUFm.png

s3uWNiI.jpg