Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@GF CarreY, Felicitari Carrey, sper sa faci o treaba cat mai buna ca Lider si sa duci la bun sfarsit ceea ce am inceput eu cu Sprites, adica sa cucerim LV-ul, asa ca ma bazez pe tine. Inca odata felicitari si mult succes cu functia!

PS: Sa nu faci greselile pe care le-am facut eu, nu merita.

@@rizEaa,Rizea Boss,asa va fi.

@@GF CarreY,GG sper sa facem #LVMOV ! Deschide APLICATIILE ! ! ! :@

@@Richie RICH, HOPAAAAA,sa mori tu ca vi iar in pimps ? (vezi in descriere cine sunt eu,ca poate nu ma stii). :D Sper sa refacem Pimpsul de acum cateva luni :D :D :D :D SALPA

Prea mult cocalarism in cuvintele tale =))

@@GF CarreY, Felicitari Carrey, sper sa faci o treaba cat mai buna ca Lider si sa duci la bun sfarsit ceea ce am inceput eu cu Sprites, adica sa cucerim LV-ul, asa ca ma bazez pe tine. Inca odata felicitari si mult succes cu functia!

PS: Sa nu faci greselile pe care le-am facut eu, nu merita.

Daca te reintorci.. Imi place cum suna.

Azi 3.03.2015 ora 19:45 sa fiti in HQ pentru wars prezenta e obligatorie, pe ziua de azi nu se va accepta nicio invoire tinand cont ca avem war pe hq, am zis ca vreau activitate de la voi, nu sa va bateti joc si sa nu intrati. Daca stiti ca nu aveti timp de un gang, nu mai aplicati! Cei care vor lipsi fara cerere de invoire vor fi sanctionati cu faction warn de asemenea evidenta pentru war-urile din data de 2.03.2015 o voi face maine, cei care au lipsit vor primi faction warn/avertisment verbal dupa cum au lipsit, nu am nevoie de 40 de membri si 10 la war. Topicul de invoiri va fi inchis!

ATENTIE! Regulile au fost adaptate dupa dificultatea warurilor si prezenta membrilor.

SANCTIUNI
* In zile cu 4 waruri:
- 1 absenta = Amenda $1,500
- 2 absente = Avertisment Verbal
- Peste 2 absente = Faction Warn
- Intre 500 - 900 secunde pe turf = Amenda $1,500
- < 500 secunde pe turf = Absent la warul respectiv
* In zile cu 3 waruri:
- 1 absenta = Avertisment Verbal
- Peste 1 absenta = Faction Warn
* In zile cu 1,2 waruri:
- 1 absenta = Faction Warn.
** In functie de dificultate war-urilor, regulile pot suferi mici schimbari.
Ex: Un war la care timpul maxim pe turf este 900, cerintele vor fi schimbate, iar membrii nu vor fi amendati.'
#Regulile de mai sus o sa intre in vigoare de azi, aveti grija ce faceti cu absentele.
##Closed ca sa vada toata lumea si sa nu ziceti ca ati fost sanctionati si nu ati vazut.Topicul il voi redeschide dupa wars, o zi buna.

N-am apucat ieri da'... bine v-am gasit !

Sper sa facem o echipa buna, sa ne intelegem... Cum insusi regele spunea "Sa fie bine sa nu fie rau".

Ne vedem diseara la war.

@, Bine ai venit tu si ceilalti care au intrat azi/ieri, s-a dus de mult nurse.. :))

O sa scap zilele astea de inactivi iar de luni sper sa ne revenim, si ca sa nu uit, pe hq gsb va fi ca un antrenament, ma intereseaza in lv momentan. Ne auzim la wars, succes.

Salut baieti, welcome celor noi :) .Sa dati attack pe HQ!

Salut baieti ce faceti?

Raducule maine nu invatam ba ca a ramas orasul fara apa potabila.Sa mor eu nu mint :)))

Salut baieti, eu sunt noul vostru subleader. Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa reusim sa formam un colectiv cat mai unit, imi doresc de la voi o prezenta cat mai mare la waruri deoarece mafiile au fost facute pentru jucatorii activi.

ATENTIE! Maine 05/03/2015 gang-ul Souther Pimps are de purtat un razboi, imi doresc sa fiti prezenti in numar cat mai mare la HQ in jurul orei 21:00.

** MAINE NU VREA SA VAD CERERI DE INVOIRE AVAND IN VEDERE CA ESTE VINERI SI AVEM WAR PE HQ.

#Invoirile vor ramane inchise si maine, succes.

Edited by GF CarreY