Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fain ba sa incepeti in posturi cu cel care nu v-a facut nmk rau (adica eu) frumos ma eu va dau moduri, va ajut si voi sariti cu pm, oricum vad ca mergem pe eliminare prin posturi, pacat bajeti ca eu nu ies de aici nici cu 2/3 fw chiar daca ar fi sa stau 10 luni pt rank 3 tot aici o sa raman asa ca incercati degeaba.

Poftim @ Allen a dat pm asai? de cand joaca allen pe contul paletarului asta?

https://www.youtube.com/watch?v=2QZHg1qGbAk

Frumos ma Destema sa ma minti pe fatza nu?? si mai aveti tupeu sa ma chemati la voi? ba nici in sicriu nu ma intorc in gangul ala plin de suferinte poate doar cand o sa fie Ciccio dinnou lider acolo.

@ vorba ta era "Bey nu are nmk cu tn" atunci asta ce a fost a?

Mesajul asta e strict pt cei din TTB, am vrut sa le multumesc pentru favor, oricum roata se intoarce....

Nu o sa mai postez nimic de genu pentru ca nu are rost sa imi bat capul cu plosnitele obosite de 14 ani.

EDIT: @@BeyondOwn vai da ce povesti de alba ca cerneala ai in tn beyondelu mami, daca voiam lider luam de mult, daca imi pasa asa tare de functii nu imi luam ban intentionat in RDT ba Rapunzel, si da esti si vei fi mereu o paleta pentru mn, daca erai asa mare smecher puneai duelurile tec din GSB cand ti-am dat umilinta, si acum saracutul de tn :( vii cu motive ca eu as fi cumva gelos pe tn, pune frana ca dai in gropi Rapunzel, oricum ma doare-n pardosea de postu tau, o sa iau r4 Rapunzel si curat turfu cu tn :*

Si apropo sunt mandru ca ma cheama Vasile, e un nume ardelenesc si e destul de frumos.

Hai pa Viorel de la Braila. esti Nicusor v2.0 cu povesti din Rapunzel si Alba ca Cerneala nu?

"posturi, Killuri, suferinte, APA PLATA MAAAA"

Edited by PIttbulL07

@@A I M Sidorov numai acuza aiurea ca habar nu ai cn sufera si cn face posturi, ia uita-te la ei la reports si dupa la noi, daca vrei sa faci posturi pt +1 fa-le pe movie nu acuza fara dovezi si fara sa ai legatura cu subiectu k? stii vorba aia "hotii striga hoti" cum pleci de la ei din factiune cum iti auzi "numai ai ce vb cu mn" chiar de la liderul lor dar nah cand esti la ei toti iti zic "fratica, varule, amice etc"

Seara all

Ce mai ziceti ma? sunteti asa tacuti, cei cu voi?

Edited by PIttbulL07

Salut mai, ce faceti?

Deci nu inteleg pe unii, isi dau demisia din cine stie ce motive, ca pierd la waruri, etc, bai fratilor, ORICE mafie are suisuri si coborasuri, SP a avut acum catva timp tot LV-ul, TTB-ul era un nimic, acum se pare ca mai urca, credeti ca o sa fiti crezuti slabani ca stati aici? nu, cine are minte va spune ca aveti destul curaj sa zic asa sa ramaneti aici chiar daca pierdeti fiecare war, ca nu avem organizare din partea staff-ului factiunii, tot va venii un lider bun care sa stie cum sa ne aranjeze, se pare ca voi vreti doar besturi si sa castigati waruri, dar nu se poate doar asa, cat jucati, jucati cinstit si fara coduri, care dati bine si aveti posibilitatea sa va filmati la waruri, faceti-o pentru a nu fi acuzati de coduri, eu unul nu pot filma asa de bine, nu e tot una sa tragi in 60 fps sau in 25-30..

bafta precenasi, ramaneti aici orice ar fii.

Salut mai, ce faceti?

Deci nu inteleg pe unii, isi dau demisia din cine stie ce motive, ca pierd la waruri, etc, bai fratilor, ORICE mafie are suisuri si coborasuri, SP a avut acum catva timp tot LV-ul, TTB-ul era un nimic, acum se pare ca mai urca, credeti ca o sa fiti crezuti slabani ca stati aici? nu, cine are minte va spune ca aveti destul curaj sa zic asa sa ramaneti aici chiar daca pierdeti fiecare war, ca nu avem organizare din partea staff-ului factiunii, tot va venii un lider bun care sa stie cum sa ne aranjeze, se pare ca voi vreti doar besturi si sa castigati waruri, dar nu se poate doar asa, cat jucati, jucati cinstit si fara coduri, care dati bine si aveti posibilitatea sa va filmati la waruri, faceti-o pentru a nu fi acuzati de coduri, eu unul nu pot filma asa de bine, nu e tot una sa tragi in 60 fps sau in 25-30..

bafta precenasi, ramaneti aici orice ar fii.

Le-ai ziso fratica. GG ai +1

Buna seara, vreau sa va anunt prin acest post ca le multumesc tuturor celor care m-au votat si au avut incredere in mine. Nu o sa va dezamagesc si va promit ca in cateva saptamani vom face LV din nou Mov. sNrobert va ramane in continuare sublider, va ramane sa ma decid cine va fi al doilea.

NU UITATI CA MAINE AVEM 4/4 PREZENTA OBLIGATORIE.

Felicitari, dark ma bucur foarte multe ca ai luat lider, sincer sa fiu nu stiu daca tineam foarte mult liderul daca luam eu dar acum nu mai este cazul, chiar ma bucur pentru tine nabete :D:D: :))) si sper sa ne conduci bine si vorba lu manson daca lua cineva dinafara si eu plecam. Te felicit inca o data si sper sa ne conduci cum trebuie, sa nu crezi ca sunt suparat sau ofticat , este dacat un joc. Hai ceawles ne auzim in game. ;)

Ce faceti bai oamenilor ?

Eu astazi ma cazez in Bucuresti si nam internet si m-am conectat la o retea Wi-fi pe aici prin zona.. Am si laptop-ul cu mine da nam internet acasa sa pot intra la war-uri ..

Pfai de viata mea ... Ne-au bagat materie noua in anu 2 la facultate... Organe de masini .

Pfu nam inteles nimic din cursul ala astazi .

Ca saptamana asta tre sa ma duc sa cumpar , sa semnez , sa platesc , sa fac , sa ma fut , sa ma dau dracu ...

Edited by SniPeRS

Felicitari, dark ma bucur foarte multe ca ai luat lider, sincer sa fiu nu stiu daca tineam foarte mult liderul daca luam eu dar acum nu mai este cazul, chiar ma bucur pentru tine nabete :D:D: :))) si sper sa ne conduci bine si vorba lu manson daca lua cineva dinafara si eu plecam. Te felicit inca o data si sper sa ne conduci cum trebuie, sa nu crezi ca sunt suparat sau ofticat , este dacat un joc. Hai ceawles ne auzim in game. ;)

Nici măcar n-ai fost pe listă bă noobule=))).

Felicitări, Dark!