Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari Paterno family , pentru war'ul cu Corleone de asta-seara , in ciuda faptului ca Cuneo mai trageau cate un glontz,doua in noi , ne-am descurcat exemplar , am fost organizati , pentru prima data la antrenamente am fost ~30 , felicitari Christian , Smith si ZaNu pentru toata munca depusa pentru a ajunge la aceasta performanta , va felicit si sper sa o tinem in continuare la fel.

Vreu sa le urez si eu un sincer "Bun venit" , celor care au intrat astazi si mult noroc celor care au plecat .

Am apucat si eu sa fac astazi la war un screenshot , l-am intitulat "EPIC: 09984216582556000519_thumb.png".

O seara deosebita Paterno family.

Doamne , asa sunt romanii cand te vad incepator incep toti "noob-ule , ratatule , prostule etc. sa te injure" , am intrat si eu in seara asta la DOTA (fiind incepator) i-am anuntat de la inceput sa nu se astepte la nimic, pai cand am intrat dupa 5 minute au inceput sa se ia de toti decedatii mei , ma rog intr-un final s-a oferit cineva sa ma mai invete si pe mine , nu ma asteptam este primul roman care imi sare in ajutor.

Eu ma duc sa trag 2 fumuri si ma culc :)

Noapte buna Paterno family.

Edited by TazZmAniA