Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noul regulament Arms Dealer,l-am scris aici pana va fi pus si pe forum.Am decis impreuna cu JustThink,nu sunt doar deciziile mele :

Lider: Mr.KnnZ

Sublider: JustThink

Regulament Arms Dealers:

1. In fiecare zi de duminica a saptamanii astept de la fiecare arms cate un ss prin PM pe forum unde sa se vada numarul de materiale.( cine nu trimite ss-ul luni pana la 00:00, va primii un advertisment la job.).

2. Din momentul intrarii in echipa de arms dealers aveti timp pana miercuri sa faceti 25k mats si sa ii trimiteti liderului de grupare ss cu /stats pana la ora 00:00,iar pana duminica 50k mats,iar apoi ii trimiteti PM pe forum liderului.Acest lucru se face doar in prima saptamana in care ati devenit un Arms Dealer. ( riscati adv. la job )

3. Minimul de materiale pe care trebuie sa-l aveti este de 50k+. ( riscati adv. la job )

4. Dupa ce aveti 50k mats, aveti voie sa vindeti arme, cu conditia sa aveti constant 50k mats. ( de preferat pastrati materialele pt. war-uri / targuri )

5. Daca un coleg va cere Deagle sau AK47 in fata/interiorul HQ-ului, chiar si la antrenament il puteti refuza, exista /takeguns si la antrenament aveti obligatia sa va luati 50-70k pt. arme.

6. Cand faceti materiale, plecati cel putin 2 arms in masina.

7. Fiti ACTIVI,iar la war, cand un coleg/aliat va cere arme raspundeti imediat ! ( riscati adv. la job )

8. La 3/3 avertismente veti fi dati afara din arms.

9. Cine nu respecta regulamentul va suporta consecintele.

10. Cine este prins ca isi schimba job-ul va fi dat afara din echipa de arms dealeri.

Membrii:

-PhEnOKiD

-Sad3e

-Lamonza

-endur0_03

-JustSweeT

Preturi:

Deagle - 1.000

Sd pistol - 700

Mp5 - 3.000

Shotgun 2.500

M4 - 4.000