Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc Nelutzule, bine ai venit, sa speram ca vei face treaba buna si te vei simti bine la noi. Sa te vad pe la antrenamente, astia care veniti din factiuni pasnice sa incercati sa ajungei la antrenamente, Caps de exemplu chiar mi-a placut de el, chiar e activ si serios, sa speram ca ne putem baza si pe tine.

Noroc Nelutzule, bine ai venit, sa speram ca vei face treaba buna si te vei simti bine la noi. Sa te vad pe la antrenamente, astia care veniti din factiuni pasnice sa incercati sa ajungei la antrenamente, Caps de exemplu chiar mi-a placut de el, chiar e activ si serios, sa speram ca ne putem baza si pe tine.

O sa incerc sa fiu prezent la toate daca se poate. Daca nu, la cat mai multe.

Sunt constient ca vin din factiune pasnica si observ ca mai am nevoie de antrenamente ca sa trag mult mai bine.

Bună dimineaţa Paterno! Îmi cer scuze ZâNu,xtypE, ca v-am dezamagit cu comportamentul si/sau limbajul meu,dar nu m-am putut abtine când am vazut ca sunt luat la misto de unii.Poate ca în viitor ar trebui sa învat si asta,adica sa ma abtin în unele momente.Vreau sa spun ca faceti un cuplu lider/sublider de minune.

Nu pot sa închei fara a va ura bafta în continuare si celorlalti membrii si fosti colegi.

M-am simtit extrem de bine în aceasta mafie,si sper ca intr-o buna zi,sa am sansa de a ma întoarce.

Cum scrie si la semnatura mea: The Paterno family was and will be forever in my heart.

@[F4L]Bestial ,bafta si tie.Nu am nimic personal cu tine...dar ultimele lucruri pe care mi le-ai zis,chiar au fost jenante.

@Corleone :-q --- Paterno :-bd

@Pup LoLLiPoP ca între gay ce NU suntem :))

@Si pentru fetele din factiune: un pupik dulcik pe botiq :*

Cu drag

NVRbG.png

Bafta ! Baietii back de la sala..Ce faceti ?