Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma imbrac sa ies putin afara si intre timp ma gandesc la un nume de site de divertisment.

Daca aveti idei, dati-mi PM cu numele sau postati aici :D

Vreau sa fac asa un mini-portal cu videoclipuri, stiri, descarcari, etc.

Pai normal Cornele, ca nu mai avem voie, ehh asta e ne multumim cu ce avem deocamdata :D

Nu mai avem voie DM cand vrem , dar un war putem face cand vrea Zanu .

Nu mai avem voie DM cand vrem , dar un war putem face cand vrea Zanu .

Nici, deocamdata, din cate stiu eu :-?

Pai normal, in jur de ora asta toata lumea este afara, si eu ma pregatesc nu cred ca stau la antrenament / tot antrenamentul in seara asta, sa vedem cand plec cu tata ca am putina treaba.

Salut,am revenit de afara,ce faceti ?

Nick: Vasile _ Bo$$

Prenume(real): Didoi Vacaru

Varsta reala: 64

Level: 99

ScreenShot /stats(in aceasta poza sa aveti si /time): http://imageshack.us/photo/my-images/543/32162391.jpg/

Warn level: 5/3

Factiuni anterioare: Lider Fireman Paramedic . Lider Stracci , rank 5 TAXI , Corleone Ak Bitica Smecheru rank 7 , PD rank 9 .

Motivul pentru care ati demisionat din factiunea anteriora: Ca mancam multa branza si nu mai aveau bani sa cumpere.

Skill'uri la joburi secundare: 22 detective , Muls Vaca 99 , dat clanta 77 , Curva ca masa lui Bitica 77

De ce doresti sa intri in Barzini?: Daoarece sunt atat de smecher incat , imi place sa rad de clau cu mustatile alea de laptar obosit.

Stii regulile Barzini?: Nu dar in 10 -11 ani invat .

Stii sa lucrezi in echipa?: Nu , omor pe cine vad.

Realizezi ca suntem o mafie serioasa si nu acceptam glume proaste si in exces?: Nu , mi-e imi plac glumele mele HAHAHAH .

Esti pe black-listul unei alte mafii?: Da , Hitman plata one milion dolars

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul blacklist?: Nu ca nam sa mai cumpar OI si capre .

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 99-20

Cate ore joci pe zi?(fara /sleep):0

O scurta caracterizare a ta(minim 30 de cuvinte): Salut numele meu este DIDOI VASILE vin dintr=o zona munotasa ,cu capre , cai si oi.

Dimineata scot caprele sa le mulg , oile am o vaiata frumoasa , o mult si pe mama lui razvan14 ...

Imi place sa omor lupi care vin sa ne manance stana .

Cu ce crezi ca se ocupa Barzini Family?: Cu transportul de branza si zer .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Barzini pentru minim 2 saptamani?: Daca ma plictisesc Nu.

Ai avut antecedente cu un membru Barzini ?:Da multe

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Barzini family ?: NU.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat ca sublider .

=)))

Edited by Geo04

Uitati ce aplicatie a facut unu :))

Nick: Vasile _ Bo$

Prenume(real): Didoi Vacaru

Varsta reala: 64

Level: 99

ScreenShot /stats(in aceasta poza sa aveti si /time): http://imageshack.us...3/32162391.jpg/

Warn level: 5/3

Factiuni anterioare: Lider Fireman Paramedic . Lider Stracci , rank 5 TAXI , Corleone Ak Bitica Smecheru rank 7 , PD rank 9 .

Motivul pentru care ati demisionat din factiunea anteriora: Ca mancam multa branza si nu mai aveau bani sa cumpere.

Skill'uri la joburi secundare: 22 detective , Muls Vaca 99 , dat clanta 77 , Curva ca masa lui Bitica 77

De ce doresti sa intri in Barzini?: Daoarece sunt atat de smecher incat , imi place sa rad de clau cu mustatile alea de laptar obosit.

Stii regulile Barzini?: Nu dar in 10 -11 ani invat .

Stii sa lucrezi in echipa?: Nu , omor pe cine vad.

Realizezi ca suntem o mafie serioasa si nu acceptam glume proaste si in exces?: Nu , mi-e imi plac glumele mele HAHAHAH .

Esti pe black-listul unei alte mafii?: Da , Hitman plata one milion dolars

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul blacklist?: Nu ca nam sa mai cumpar OI si capre .

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 99-20

Cate ore joci pe zi?(fara /sleep):0

O scurta caracterizare a ta(minim 30 de cuvinte): Salut numele meu este DIDOI VASILE vin dintr=o zona munotasa ,cu capre , cai si oi.

Dimineata scot caprele sa le mulg , oile am o vaiata frumoasa , o mult si pe mama lui razvan14 ...

Imi place sa omor lupi care vin sa ne manance stana .

Cu ce crezi ca se ocupa Barzini Family?: Cu transportul de branza si zer .

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Barzini pentru minim 2 saptamani?: Daca ma plictisesc Nu.

Ai avut antecedente cu un membru Barzini ?:Da multe

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Barzini family ?: NU.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat ca sublider .

Mda ai puso tu geo :)) scz nu am vazut dar tot e tare =))

Edited by Punisher01