Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1. ma yo nam nick ma am ajuns la disper tu mereu nu ai rank mai mare ca mn si yo respect pe toti chiar si soldati si in primu rand tu miai zis mereu asa ca tu ai voie am zis ma nu lua heli ca nu ai rank 3 tu a da yo am voie mia zis florin (discriminare sau sa se anunte si pe forum!!) . iti zic hai sa il luam pe river de la lspd tu ma scoti din masina.Si in plus vb asa ca asa ma sfatuit florinacio sa vb dur daca zic "mai" nu domnule ca is gay si cu legic yo stau 24/24 si toti dusmani pe mn ma ataca intreabal pe codrut ce fac mereu asa si legic ma omorat pe mn mah nu u pe el. si team sunat sa vi sa ma ei pe mine si river . si gta yo nu vr sa mai am discuti na am gresiti si yo imi cer scuze ...

1. Mie mi-a zis Tevez ca am voie sa i-au heli pentru ca sa i-au materiale pentru ArmsDealer.

2. Nu m-ai sunat , si cand ai zis pe /f nu am venit sa te i-au deoarece nu stii sa vorbesti frumos mi-ai zis "Bha vino la LSPD sa ma iei" si in al 2'lea rand mergeam spre binco pentru ai duce pe codrut si costel.

3. Daca te-a atacat la LSPD legic trebuia sa ii faci post.(si ce presupuneai tu sa il atatac eu la LSPD nu ?)

Gata AMANDOI VETI FI AVERTIZATI VERBAL , LA URMATOAREA ABATERE NUMAI DAU /FACTIONWARN , DAU RANKDOWN SI K1ND0ZE NU CREDK CA TE-A INSULTAT DAK TI-A ZIS BAH ....DE ACUM INCOLO VA STRIGATI PE NUME SI GATA , NU VREAU SA MAI VAD MA/BA/MAH/BAH/FA/FAH sau alte cuvinte de genu . Ne-am inteles?