Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine zice Caps, n-am mai iesit afara ziua de la meeting =)) Numai la 22:00 am iesit zilele astea si numai la 3-4-5 am intrat in casa =))

Bine zice Caps, n-am mai iesit afara ziua de la meeting =)) Numai la 22:00 am iesit zilele astea si numai la 3-4-5 am intrat in casa =))

Mda, ca si seara e cald rau, dar bine, nu se compara cu soarele asta...

Mda, ca si seara e cald rau, dar bine, nu se compara cu soarele asta...

Mai bate un vant o chestie... E altceva! Ce e urat cu tantarii vietii... In rest e super:>

vLaDz0r dublu post, ii voi zice lui Med sa-ti dea un warn sa te linistesti cu atata spam.

@ Collo, noapte buna:*

@ Neata

PS: Spunei si lui Alexander [ joke ]

3 zile pe bara :-<

Nu vorbi Gogaie... Nu vorbi ca uploadez poze cu tine pe aici :))

Mda, inafara de poza aia nesimtita cand ii aratai muje lu ZaNu si eu eram intre voi...nu ai altceva, restu sunt deja puse, cele de la meeting.

Lolli, eu zic sa te antrenezi din greu la deagle, esti undeva pe la 20%, mai invata.

Nu vorbi, nu sunt eu ala care pierde toate finalele in fata la toti civilii! :))

Mda, inafara de poza aia nesimtita cand ii aratai muje lu ZaNu si eu eram intre voi...nu ai altceva, restu sunt deja puse, cele de la meeting.

:)))) =)))) Paia mi-o pun la sig daca ma enervezi, sa vada toata comunitatea cum iti dadeam la mUmU` :)))

:)))) =)))) Paia mi-o pun la sig daca ma enervezi, sa vada toata comunitatea cum iti dadeam la mUmU` :)))

Ok ok, nu semeni cu ala, esti supper ca barbat, ramanem asa, eu tin sclavu ala la sig, tu NU ai legatura cu el si sa sti de la mine, /w Lollipop e mai bine cu sigu ala The Consigliere :*

Edited by Caps

Normal, sunt ditamai Consilierul (mori ZaNuLe, ca pot sa te si injur -nu ca n-as face-o- si tot n-ai ce sa-mi faci, n-ai acces la PC :))), deci continuam, sunt cel mai boss, mai boss decat ZaNu, nu si xtypE ca-mi da ban :)) Cu toate ca nu trece el pe la discutii sper sa nu vada asta =))

Normal, sunt ditamai Consilierul (mori ZaNuLe, ca pot sa te si injur -nu ca n-as face-o- si tot n-ai ce sa-mi faci, n-ai acces la PC :))), deci continuam, sunt cel mai boss, mai boss decat ZaNu, nu si xtypE ca-mi da ban :)) Cu toate ca nu trece el pe la discutii sper sa nu vada asta =))

Esti bossu bosilor, asu asilor, cel mai rau dintre rai :)) app, poate chiar o sa se uite xtypE aici :>

Salutare. Cateva precizari:1) Lolli, o fi facut el dublu-post, dar se mai intampla. Explicai frumos, nui sari in cap. Si sa nu mai vorbesti TU de spam, spammere! 2) Lolli, fi mai calm, nu te mai ambala asa, in general vorbesc, stai, discuta cu ei, nu le dai FW si dupa inchizi PCu ca ai nervi.. Fi CALM! 3) Vad ca xtype nu prea se ocupa, as vrea sa te implici mai mult. Lolli e pus subleader sa te ajute, tu esti " in charge " . Cam atat pe moment, daca imi mai aduc aminte de ceva, mai postez. Va pupa Zanu >:D<<'>

Esti bossu bosilor, asu asilor, cel mai rau dintre rai :)) app, poate chiar o sa se uite xtypE aici :>

Mai bine lasa, sa nu se uite :)) Nu mai intra o data pe mess sa-i zic cate ceva de dulce :-"

Edit:Degeaba zici tu ZaNuLe, nu esti aici sa vezi cum se intampla, e frumos sa stai la mare la soare si alti... Mda, tac din gura, pana la urma daca nu iti convine stii ca n-am multa minte si plec. Mai ales ca tu nu m-ai da afara dar acum ca nu avem lider pot usor sa scriu demisia si sa dau un report. Deci pe viitor inainte sa postezi chestii d'astea sa se umfle in pene toata factiunea eu zic sa pui mana frumusel pe telefon si sa ma suni, daca se mai intampla o singura data eu plec.

Edited by LoLLi

Salutare. Cateva precizari:1) Lolli, o fi facut el dublu-post, dar se mai intampla. Explicai frumos, nui sari in cap. Si sa nu mai vorbesti TU de spam, spammere! 2) Lolli, fi mai calm, nu te mai ambala asa, in general vorbesc, stai, discuta cu ei, nu le dai FW si dupa inchizi PCu ca ai nervi.. Fi CALM! 3) Vad ca xtype nu prea se ocupa, as vrea sa te implici mai mult. Lolli e pus subleader sa te ajute, tu esti " in charge " . Cam atat pe moment, daca imi mai aduc aminte de ceva, mai postez. Va pupa Zanu >:D<<'>

helaw Zanu, noi nu te pupam, te salutam >:D<<'>

Mai bine lasa, sa nu se uite :)) Nu mai intra o data pe mess sa-i zic cate ceva de dulce :-"

Lasa ma, cand intra in game ii zic eu sa se uite direct aici :)

helaw Zanu, noi nu te pupam, te salutam >:D<<'>

Lasa ma, cand intra in game ii zic eu sa se uite direct aici :)

E in game, ne-a salutat pe la 12 si ceva! Dar nu intra pe mess sa vorbesc cu el...

Nu mai face figuri de genu " plec " . Nu, nu vreau sa pleci dar daca o ti pe a ta in continuare, iti zic bafta. Nu stau sa ma rog de tine, stai de placere. Ce ti-am zis nu era cu repros, dar pur si simplu era un sfat. Nu mai comenta de " statu la mare " . N-am voie? Atatea luni cine se ocupa, cine a adus Paterno aici? MAMA. Dupa atata timp, plec 2 saptamani si-mi sariti in cap? Ia potoliti-va ca va execut de pe mobil. Am si de la mare acces la leader panel deci fail. Btw: nu esti mai bo$$ ca mine. Edit: Cine e ingame/ v-a salutat la 12?

Nu mai face figuri de genu " plec " . Nu, nu vreau sa pleci dar daca o ti pe a ta in continuare, iti zic bafta. Nu stau sa ma rog de tine, stai de placere. Ce ti-am zis nu era cu repros, dar pur si simplu era un sfat. Nu mai comenta de " statu la mare " . N-am voie? Atatea luni cine se ocupa, cine a adus Paterno aici? MAMA. Dupa atata timp, plec 2 saptamani si-mi sariti in cap? Ia potoliti-va ca va execut de pe mobil. Am si de la mare acces la leader panel deci fail. Btw: nu esti mai bo$$ ca mine. Edit: Cine e ingame/ v-a salutat la 12?

Stii prea bine ca nu plec... Dar cand faci ca butul fara sa stii nimic deranjezi. O sa ajungi acasa, o sa-ti povestesc si o sa zici "da, ai avut dreptate" (ca de obicei...), sau ai uitat, ca eu mereu cand zic ceva, am dreptate? Eh, nu stau sa ma cert cu tine pe forum fiindca nu pot sa te injur... Daca vrei da-mi PM si te spoiesc acolo.

Printre alte picaturi, iti zic si cealalta faza... Eu de ce nu fac ca tine ? Ai uitat ce mi-ai zis in seara in care ai plecat ? Sa nu-mi aduc aminte, eu nu sunt ca tine sa zic de fata cu toata lumea aici tot ce ma apasa ca sa ies in evidenta. Oricum, gandeste-te doar la viceversa, ce s-ar intampla ?

Si am pus un mare PUNCT discutiei. Mars la plaja si lasa-ne.

Edit:Era vorba de icstaip ca e in game si ne-a salutat pe la 12. Cand Caps era afk.

Edited by LoLLi

Topic opened, sa nu se mai repete ultima chestie. Miercuri vin acasa o zi, dam armata jos din pod.

Te pupam cu totii :* Deja ne plictisisem :D

Te asteptam acasa >:D<<'>

NEATAAAAAAAA PATERNOOOOOOOO !