Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mr.Knnz sti cumva daca [mR]phArelL sau [mR]spriTeS, Dark Sweet eura la tine in grupare in

Omega, daca erau doresc sa le iau un loc te rog frumos, bineinteles daca doresti tu si LoLLiPoP :)

V-am lasat si eu ma bag la Tv...ne vedem maine dimineata prin game...Noapte buna ! :*

Edited by SiLviC2o11

Mr.Knnz sti cumva daca [mR]phArelL sau [mR]spriTeS, Dark Sweet eura la tine in grupare in

Omega, daca erau doresc sa le iau un loc te rog frumos, bineinteles daca doresti tu si LoLLiPoP :)

V-am lasat si eu ma bag la Tv...ne vedem maine dimineata prin game...Noapte buna ! :*

Nu Silviu , niciunul nu fac parte din gruparea Omega.

Daca esti in Alpha , faci cerere in Group Change cu cineva din Omega , desigur daca e de acord.

Daca e demis cineva si facea parte din Omega Group , ii poate lua locul doar membrii care nu fac parte din vreun grup.

Alte nelamuriri :)) ?

Edited by PhenoKid

Neata. Costea silviua, ai 1 avertisment / 2 din perioada de teste pentru DB calcat pe Jack.

Neata frumoasa mea :*

Neata si celorlalti 2-3 ametiti din game :))

Buna dimineata Paterno.

Speram ca astazi sa fie o zi mai linistita :)

O sa fie, au iesit toti 'smecherii' ;)) mai am 2-3 pe lista, daca nu se potolesc, facem curatenie :>

Nu, Pheno eu fac parte din grupare mecanici deci nu se poate

am intrebat daca ei au facut parte ca daca da sa le iau locul :D desigur daca este de acord LoLLi.

Ok, ZaNu imi cer scuze pt. fapta mea, iti promit ca nu se v-a mai intampla, dar aceea eu venisem dupa Zotag la HQ TCC si apoi am dat cu spatele si Jack ala

s-a bagat sa traga in mine asa ca din greseala l-am calcat :)

Edited by SiLviC2o11

Nu, Pheno eu nu fac parte din nici o grupare

am intrebat dca eoi au facut parte ca daca da sa le iau locul :D desigur daca este de acord LoLLi.

Ok, ZaNu imi cer scuze pt. fapta mea, iti promit ca nu se v-a mai intampla, dar aceea eu venisem dupa Zotag la HQ TCC si apoi am dat cu spatele si Jack ala

s-a bagat sa traga in mine asa ca din greseala l-am calcat :)

Cei demisi nu faceau parte dintr-o grupare ,cel putin [mr].pharell si [mr].sprites.