Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Paterno.

Va urez bafta in continuare, in acest joc momentele cele mai frumoase le-am petrecut in aceasta mafie.

Iti multumesc Zanu pentru sansa acordata.

Vreau sa-mi cer scuze daca am suparat pe cineva, sper sa ma ierte.

Poate o sa ne revedem candva.

Bafta ZaNu / LoLLi / xtypE, daca nu erati voi factiunea nu ar fi fost unde este acuma.

neata paterno

ce faceti ?

mie imi este dor de voi

Te asteptam inapoi cu bratele deschise fiule >:D<<'>

@ Facem bine, supravietuim pe primul loc <3

Buna dimineata Paterno.

Va urez bafta in continuare, in acest joc momentele cele mai frumoase le-am petrecut in aceasta mafie.

Iti multumesc Zanu pentru sansa acordata.

Vreau sa-mi cer scuze daca am suparat pe cineva, sper sa ma ierte.

Poate o sa ne revedem candva.

Bafta ZaNu / LoLLi / xtypE, daca nu erati voi factiunea nu ar fi fost unde este acuma.

Un membru pe masura, mie unul mi-a placut de tine, foarte activ, foarte serios... Pacat ca ai plecat, cine mai streseaza acum serverul toata ziua cu ad-uri "Paterno Family ofera x servicii la cele mai bune preturi!" ?? :)) Ai fost de treaba, mi-a placut de tine, repet, pacat. Multa bafta pe viitor!

Neata !

Foarte bine ca ai scris cu rosu, warn up, mai postati voi noapte buna si neata sa vedeti cum ajungeti la suspend.

Buna dimineata.

V-am avertizat, dupa spuneti ca sunt eu nesimtit ca ma iau de voi.

@ Neata, Med/Anonim.

@ Anonim, ce ai rezolvat cu banul pana la urma ? :))

Foarte bine ca ai scris cu rosu, warn up, mai postati voi noapte buna si neata sa vedeti cum ajungeti la suspend.

Buna dimineata.

Deci nu e frumos sa saluti mai nou.....De asta se duce B-Zone de rapa...

LoLLi,nu stiu,nu am incercat sa intru...Oricum se lungeste cu o zi ca a fost roll back ala si ..

Edit: Am luat unban !

JustMed,iti dau si un + .

Edited by AnonimUser

Cum crezi tu ca e mai bine, eu doar ti'am sugerat un sfat.

Am plecat sa mananc ceva ca ma doare burta, n-am decat 3 cafele in ea :)) si o noapte alba.

Deci nu e frumos sa saluti mai nou.....De asta se duce B-Zone de rapa...

LoLLi,nu stiu,nu am incercat sa intru...Oricum se lungeste cu o zi ca a fost roll back ala si ..

Edit: Am luat unban !

JustMed,iti dau si un + .

Da, de asta se duce b-zone de rapa pentru ca sunt multi imbecili care posteaza aiurea.

Si mai usor cu glumele " iti dau un + diseara", nu cred ca ne permitem.

Ia gata cu cearta ba, deja ati inceput, 2 buti ce sunteti, va certati ca p....e ce sunteti. Ai gresit Anonime, gata.

Ia gata cu cearta ba, deja ati inceput, 2 buti ce sunteti, va certati ca p....e ce sunteti. Ai gresit Anonime, gata.

Cearta? Nu mai inteleg nimic...Pe minecraft am avut ban (eu am avut ) ca m'a facut ...... ala de Ciccio nesimtit..Deci el ma jigneste si eu iau ban...

Aici pe forum eu salut frumos,ca,doar fac parte din Paterno,si el imi da warn up+ ma face imbecil ..Si daca ii zic acum ceva iau suspend...Se duce B-Zone...Nu mai e ce era odata..

Clar s-au incins spiritele ?:))

ON: Buna dimineata.

Nu mai saluta ma ca iei si tu warp'up,nu stii ca acum nu mai e frumos sa saluti ?

Oricum: E ultimul post la discutii din 2 motive . . .1. JustMed imi da suspend daca mai postez

2.Deja iau suspend ca am postat...

Cearta? Nu mai inteleg nimic...Pe minecraft am avut ban (eu am avut ) ca m'a facut ...... ala de Ciccio nesimtit..Deci el ma jigneste si eu iau ban...

Aici pe forum eu salut frumos,ca,doar fac parte din Paterno,si el imi da warn up+ ma face imbecil ..Si daca ii zic acum ceva iau suspend...Se duce B-Zone...Nu mai e ce era odata..

Nu mai saluta ma ca iei si tu warp'up,nu stii ca acum nu mai e frumos sa saluti ?

Oricum: E ultimul post la discutii din 2 motive . . .1. JustMed imi da suspend daca mai postez

2.Deja iau suspend ca am postat...

Daca respecti regulamentul nu am cum sa-ti dau suspend, daca iar incepi si postezi doar 'neata' cu siguranta iti voi da.

Am spus gata, discutati in privat daia sa inventat PM!

@ Neata Caps.

Si ce mai faceti voi? Ca vad ca sa lasat liniste de cand cu cearta astora 2! Eu tocmai ce am mai facut o curatenie la Pinklist/Blacklist Paterno.

Eu nu cred ca voi veni, ma mai gandesc. Lucrurile se precipita deja in Paterno, in fine.

Ma duc sa mananc, revin.

Mdea... Toata lumea e pe interes, la ce te asteptai? Oricum de acum incolo (cat o sa mai dureze, daca o sa mai dureze) o sa fiu mai sever.

Edited by LoLLi