Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, mi-a venit o idee:D Ce ziceti dupa ce e server on, alineam frumos masiniile in Fata la HQ, si facem o poza de grup?:) Vorbim!

Buna idee da sa revina serveru!

Hank ai facut imaginea cu paterno si Hank in photoshop nu?

Nf3is.png

Edited by S3mK

Cand va vad ca nu puteti sta fara SA:MP mi se face rau. Profitati ca vi s-a oferit aceasta sansa sa faceti si voi alte lucruri, nu sa stati toata ziua in joc. Cititi o carte, uitati-va la un film, iesiti cu prietena in oras.. nu stiu gasiti voi ceva, numai sa incercati doar.

Cand va vad ca nu puteti sta fara SA:MP mi se face rau. Profitati ca vi s-a oferit aceasta sansa sa faceti si voi alte lucruri, nu sa stati toata ziua in joc. Cititi o carte, uitati-va la un film, iesiti cu prietena in oras.. nu stiu gasiti voi ceva, numai sa incercati doar.

:)) bine zis blade.

Back de afara. Ce faceti ?

=)))))))))))))))))))))) morrrr uitativa la toata melodia =))))))))))))) o sa va pisati pe voi de ras ce oameni buti

Oameni buti ? .. din cate stiu eu , ei au un renume , tu nu .. nu cred ca .. tie ti-ar convenii sa te faca cineva asa.

Mai usor cu jignirile , totusi ei fac asta .. nu tu .

Te crezi destept ca i-ai spart contul lui Oantzah? Nu ai rezolvat nimic, contul lui din game este banat temporar, am vorbit cu Gabb si i-a dat ban, deci nu poti sa ii vinzi bunurile cum ai dat mass. Bafta.

Te crezi destept ca i-ai spart contul lui Oantzah? Nu ai rezolvat nimic, contul lui din game este banat temporar, am vorbit cu Gabb si i-a dat ban, deci nu poti sa ii vinzi bunurile cum ai dat mass. Bafta.

Blade, fara suparare, insa aici privesti situatia dintr-un punct de vedere gresit.SA-MP este doar un joc, si pierderea contului nu este cel mai grav lucru.Cel mai grav lucru e sa-ti pierzi adresa de e-mail, lucru pe care l-a patit Oantzah.

Mercy Blade , raman dator

:*

Si apropo , Hypnose esti un retard ... semeni cu #cenzurat# .

Edited by oTo

Forum on. Mai e cineva?:)

Edit:Sa-mi suga ZaNu&JustMed ce am eu mai scump pentru asta : http://b-zone.ro/forum/topic/77511-from-paterno-family-applications/page__p__1122804#entry1122804

Edit 2:Am plecat la Liceu, bafta baieti!

Edited by LoLLi