Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunt 2 metode vechi combinate in una mai simpla si mai esentiala.

Aa, ma scuzi Don Paterno ca postez aici. ;))

Buna seara Paterno

Ce faceti ?

misto noua metoda de war ?

2 buti care n-au unde face +1.Va scuz,va scuz.

Dani ! Da pe ei ! :))

WoW...ce plictiseala prin Constanta cand nu e serveru b-zone.rpg deschis...sper ca sambata sau duminica sa il deschida...

Nu esti membru Paterno...daca mai postezi aici te scuip in ochi. :))

Ba Ecs ba, tu bei cu urechea ma ? :))

Salutare Paterno, acum s-a terminat ziua sor'mi, doar pitici pe aici... in schimb, cand a venit pizza, am sarit pe ea:)) inca mai mananc, noapte buna.

Salutare baieti , am stat o ora sa imi fac About Me :)) si cred ca a iesit naspa rau , in fine :)) numai conteaza . Nu le prea am eu cu povestirile dar merge cat de cat acolo. Voi ce faceti ?

Baaaaaaaaaaa , mor pe unii ma , vad ca plangeti dupa server ca e OFF :)) , lasati-l draq de server , o sa revina el (n-a disparut, n-a murit :)) )

Ecs7azy , ce mai zici nuBuLe?

Piesa asta este hit,hit,hit B-zone RPG n-a murit. :))

Te faci compozitor ma :))

P.S: Acum am ajuns si eu acasa, de afara.. :)

Doamnee .. Ce urat e fara SV ..

Mai iesiti si voi din casa :))

P.S: Robert nu le trebuie jocuri, le trebuie anturaj, sa iasa si ei afara la o vorba una alta.. dar de odata ce stai numai in casa la sa:mp normal ca te inveti sa ramai asa :))

Edited by Alistair

Doamnee .. Ce urat e fara SV ..

iti dau cutitu' ? Ce mai stai ..? eu in locu' tau ma duceam si ma aruncam de pe bloc ca nu merge serverul RPG :(=))) baaaa , deveniti penibili , acum , serios va spun , chiar nu aveti ce sa faceti ? Eu unu , din plictiseala , cand stau prin casa , mi-am instalat Call of Duty Modern Warfare 3 , sincer , e foarte tare jocul , si grafica e ok. Va recomand acest joc , sau , cine are calculator bun si ii permite sa isi downloadeze Need for Speed The Run , si asta , are un gameplay foarte fain si o grafica frumoasa.

Have fun !!!!!!!

Fain "about me" Robert.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca veni vorba de anturaj....intrebati-l pe quintrix cum am ajuns eu in casa la sedinta in care am luat sublider. =))

Nu fumez...dar de baut da-i sa curga (stie si Noway).

Mai iesiti si voi p`afara la o bauta sau ceva...nu tot SA:MP,SA:MP.

Edited by Ecs7azy

Fain "about me" Robert.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca veni vorba de anturaj....intrebati-l pe quintrix cum am ajuns eu in casa la sedinta in care am luat sublider. =))

Nu fumez...dar de baut da-i sa curga (stie si Noway).

Mai iesiti si voi p`afara la o bauta sau ceva...nu tot SA:MP,SA:MP.

Incerc sa spun cam acelasi lucru, o Stalinskaya ;x ... Ecs tu zici ca nu fumezi, poate nu fumezi tigari ca rupi pe carpati =))

Am venit pana in casa, nu mai ma gipsu fratilor :X, ce bunoace au venit prin Zorilor ba! Pa, am iesit! Ne auzim pe la 3-4! Foarte bine ca nu merge serveru', doamne da sa nu mai mearga o saptamana! Ceau :* am plecat.. :D Ecs, te invt la o Vodka ( 6 cai frumosi ). Ceau !

P.S: Ecs! Fa-ti capitolu VII ca te tund! ( Update ! )

Edited by HanKk

Care iese pe afara la un cui,un charge cva ? Sau macar la o sticla de Martini Royal(va da grav),in mom. acesta as bea putin wiskey