Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back si eu de la scoala :> Mi`am facut o pi*da la mana :)),am alunecat si am dat cu mana de usa..:|Oricum intru in-game dar mai incolo merg la doctor sa-mi puna ceva la mana :)porbabil un pansament ceva...

• Aici se termina aventura mea in Paterno.Multumesc Ecs7azy pentru sansa acordata sa fac parte din aceasta minunata familie,si multumesc colegilor pentru tot sprijinul acordat cat timp am fost aici.Vreau sa spun ca am ramas uimit de atmosfera din aceasta familie si sper ca pe viitor sa mai fac parte din ea.Momentan am decis sa ma retrag o perioada din mafii si sa incerc si alcv.Succes in continuare,si sa ramaneti aici unde va este locul,pe primul loc.Paterno ramane mafia mea de suflet si sper ca in viitor sa revin aici.
  • Va iubescccccccccccccccc :X>:D<<'>

Edited by Mattew

• Aici se termina aventura mea in Paterno.Multumesc Ecs7azy pentru sansa acordata sa fac parte din aceasta minunata familie,si multumesc colegilor pentru tot sprijinul acordat cat timp am fost aici.Vreau sa spun ca am ramas uimit de atmosfera din aceasta familie si sper ca pe viitor sa mai fac parte din ea.Momentan am decis sa ma retrag o perioada din mafii si sa incerc si alcv.Succes in continuare,si sa ramaneti aici unde va este locul,pe primul loc.Paterno ramane mafia mea de suflet si sper ca in viitor sa revin aici.
  • Va iubescccccccccccccccc :X>:D<<'>

Bai,pai ce facem X_X M-am suparat ca ai plecat,ai fost un coleg foarte bun,cel putin pentru mine.Sa ai mult succes pe unde umblii.Cu siguranta ne mai vedem prin samp golanule.Bafta,vezi ce faci pe unde mergi,te pupa NoWay25 :*

Zilele trec si viata ne rezerva tot felul de surprize....

Noapte buna Paterno!!

Placute sau neplacute.Din pacate,am avut parte de cateva vesti/intamplari mai nefericite in ultima perioada de timp,sper ca pe viitor o sa se indrepte toate. Sa am parte de lucruri cat mai bune in viata,pentru ca roata se intoarce ea.Vise placute,ma duc si eu la somn.

NoWay - Legat de Sa-Mp? te putem ajuta cumva?

Noapte buna Paterno !

Sunt fericit ca am vandut toate bunurile ! >:D<<'>

Salut, vorbim maine

Buna dimineata,nu-s legate de SAMP,ma refeream in general la viata :-J Mersi oricum.

Am plecat la liceu ne revedem pe la 14:00 :X