Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Paterno ,tocmai ce m-a sunat un prieten din alt liceu si mi-a spus ca e zapata de juma de metru si un viscol cumplit ,asa ca el nu face ore ,ar fii culmea sa fac tocmai eu ore ,care am liceul de mare distanta de casa :)).

Buna dimineata. Nici eu nu ma duc zilele astea la scoala pentru ca ma simt foarte rau...

Nu mai faceti posturi aiurea gen "Nici acum nu merge serverul :(" pentru ca vedem toti ca nu merge. Cine mai face posturi de genul, are warn-up.

Salutare.Dupa ce ca am rubeola,nu mi-a mers nici netul de ieri de pe la 18:00..pana in urma cu cateva minute,vad ca nu am pierdut prea multe ca serverul nu merge :-<

Lasati-o mai usor cu posturile...

Neatza lumeeeee !!

Am vazut aseara .. fotbal adevarat , dar mereu se califica Barcelona :] , ce gol a dat dani alves :O ..

Si voi ce mai faceti ?

real_barca.gif

Edited by Krykylinio

Salutare.Dupa ce ca am rubeola,nu mi-a mers nici netul de ieri de pe la 18:00..pana in urma cu cateva minute,vad ca nu am pierdut prea multe ca serverul nu merge :-<

Lasati-o mai usor cu posturile...

Salut baietii :)

Ce faceti?

Rubeola cei cu tine :)) esti nervos?

Hai ca vad ca va intreceti cu gluma :))) Sa readuc regulile de acum un an in vigoare? FW pentru spam :))) sau, cel mai bine il chem pe ma frend med si de nu se lasa cu TC si suspend-uri ;x Mai usor cu post-urile unul dupa altul, chiar si eu am fost sanctionat.. E spre binele vostru nu al meu chiar daca am o placere deosebita sa fac restructurari in factiune :))))