Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In ce liceu esti tu ma bunule ? =)))))) Vezi ca la Spiru Haret e singurul liceu din Bucuresti la care au luat toti bac-ul anul acesta :))) (si in ultimii 3 ani) plus faptul ca sunt doar 3 licee din tare la care toti au luat bac-ul :))

E pe locul 8 in Bucuresti, Cantemirul , e mult mai bine pozitionat, chiar pe bulevard, nu o iei pe stradutele alea de tie frica sa nu iti cada turturi in cap :)). Scoala mult mai curata, mai putin drogati, mai putini fitosi, mai multa siguranta (camere in toata scoala, in afara de baie). Si stai linistit ca nici la mine nu a picat nimeni bac'ul de ceva timp :)). Hai ca eu ma culc, vorbim maine. Noapte buna!

Edited by Blue96

In ce liceu esti tu ma bunule ? =)))))) Vezi ca la Spiru Haret e singurul liceu din Bucuresti la care au luat toti bac-ul anul acesta :))) (si in ultimii 3 ani) plus faptul ca sunt doar 3 licee din tare la care toti au luat bac-ul :))

N-ati avut camere, nici in Rosetti n-au fost camere si au picat vreo 10. Sunt doua licee bune si Spiru si Cantemir,..

E pe locul 8 in Bucuresti, Cantemirul , e mult mai bine pozitionat, chiar pe bulevard, nu o iei pe stradutele alea de tie frica sa nu iti cada turturi in cap :)). Scoala mult mai curata, mai putin drogati, mai putini fitosi, mai multa siguranta (camere in toata scoala, in afara de baie). Si stai linistit ca nici la mine nu a picat nimeni bac'ul de ceva timp :)). Hai ca eu ma culc, vorbim maine. Noapte buna!

Sa stii ca dupa faza cu bacu, ne-a renovat liceul in ultimii 3 ani, dabea anu asta au terminat, acum au pus camere peste tot si la noi mai putin in baie, nu avem drogati sau mai stiu eu ce in liceu insa avem foarte mult smecheri (nu fitosi) vino si ai sa vezi :)) iar la voi nu a fost 100% la bac anul asta, conteaza :))) Noapte buna.

N-ati avut camere, nici in Rosetti n-au fost camere si au picat vreo 10. Sunt doua licee bune si Spiru si Cantemir,..

Da, n-am avut camere, noroc cu directoru` :))

Neatza ce mai faceti?

Eu de la 10 am chimie dar nu cred ca ma duc ca profa vine din celalalt capat al bucurestiului cu metroul, si nesimtitii au uitat sa dezapezeasca linia de la metrou:))

Eu mai stau in game pana la 10:30 si dupa plec la scl

Dea, de diseara intra in vigoare pedepsele, aveti grija cati veniti la antrenament.. Defapt, nici nu imi pasa :) o sa aplic sanctiuni si gata :D