Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Paterno insfarsit mi'am recuperat contu de pe forum :)

P.S : Asassini BlackList / PinkList a fost updatat.

Aia se updateaza pe prima paginaaa :)) Oricum e ceva, nu stai degeaba :>

@ Neata, back si eu pe contul meu :X

Edit:Ma schimb si plec la liceu, v-am pupat vorbim dupa masa :*

Edited by LoLLi

Razi degeaba ,in loc sa fii mandru ca avem o echipa romaneasca in Europa League ,tu tii cu Twente ,macar de-ar ajunge Dinamo unde a ajuns Steaua .

Oricum ,Steaua a dominat meciul ,iar Twente a dat gol dint-o greseala banala facuta de Prepelita ,in afara de gol si de sutu' ala aproape de poarta n-a avut alta ocazie ,dar Steaua a ratat multe ocazii periculoase .

Poi rade ca nu stie cum e in Europa League,normal ca asa a fost meciul,dar cine se uita la rezultat nu vede jocul... Parerea mea ca Tatarusanu nu avea ce sa caute la 7 metrii de linia portii,adica nah omu venea marcat,am fost si eu portar si stiu cum e. Sa iei gol la 2 metrii dintr-o scarita de dupa 16 ,e o rusine...Poate se trezeste si Stan si vede ca ala doarme in poarta,nici pe centrari nu stie sa iasa si are 2 metrii. :-<

Bafta,am plecat la liceu.

Neatza,mie nu mi'a placut meciu. Twnete a dat gol frumos,desi prepelita si tatarusanu au gresit :-?

Despre faze: Steaua nu a avut faze importante rau,daca v'ati fi uitat atent la reluari ati fi vazut ca a dat la 15 metrii de poarta

Twente a avut 2 ocazii in care au dat aiurea in minge.

Comentatorii cum dadeau stelistii o pasa buna incepea sa se agite: siiiii,rusescu,paseazaaaaaa,siii,asta ee momentuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,gol ola john =))))

Baieti, eu mi-am depus cererea de demisie... sper sa ramanem prieteni si sa ne intelegem bine in continuare.

Acesta este ultimul meu post in factiune, bafta in continuare.

Bafta in continuare. Mi-a facut placere sa fim colegi.

#Neata. Ce ziceti ma?

Vad ca e server off, chiar cand aveam si eu chef. :(

Marsh mah,eu fumez o planta care o face natura si tu fumezi petrol si alte prostii..deci cine moare primu ala care fumeaza chestii naturiste sau ala care fumeaza alquitran,monoxid etc etc..

Defapt natural poate inseamna si legal , dar nu =))

On : Doamneee , moor de draaaci X( Am ban pe ip :(((

Carter, ne lasi cu prostiile? Esti un drogalau infect, so gtfo :)))

P.S.Daca natural numesti tu toate prostiile ce se vand azi sub numele de 'iarba' inseamna ca... Ce se vindea pe vremuri era LUX!

Bah lake,daca vrei sa arat la tot paterno cate de drogalau esti tu o ducem rau fratelino =)))))))

P.S : Nu cumpar toate prostiile sub nume de "iarba" , chiar vad planta in fata cand cumpar iarba mah,aici nu se compara cu romania..deci numai vb prostii drogatule :)):*

Taci dracu` ma, voi drogatii va mancati unul pe altul :))) Cunosc sentimentul :)))