Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si lista care v-am promisto...

"Dupa cum am promis si datorita serverului care a picat la fiecare sedinta tinuta, o sa afisam si aici lista celor care au primit Rank-Up (live sau dupa RPG) :

La rank-ul Soldato, au fost promovati:

RzR.MariuS

MrYonutz

PooH

body95

La rank-ul Sgarrista, a fost promovat:

BreaKz

Si nu in cele din urma, cei doi noi membrii ai conducerii Paterno, au fost promovati la rank-ul Caporegime:

[biS]Kaddylack & Dr.CarTer"

In sfarsit am terminat sedinta inceputa de 3 ori. :-W

Noul topic "The Paterno Family - Job request" a fost creat. Pentru mai multe detalii, accesati-l !

Ce ?! :)) S-a mai tinut sedinta azi?... Am fost plecat toata ziua. :))

Si lista care v-am promisto...

"Dupa cum am promis si datorita serverului care a picat la fiecare sedinta tinuta, o sa afisam si aici lista celor care au primit Rank-Up (live sau dupa RPG) :

La rank-ul Soldato, au fost promovati:

RzR.MariuS

MrYonutz

PooH

body95

La rank-ul Sgarrista, a fost promovat:

BreaKz

Si nu in cele din urma, cei doi noi membrii ai conducerii Paterno, au fost promovati la rank-ul Caporegime:

[biS]Kaddylack & Dr.CarTer"

:O:O MOAMA. Am luat rank? :)) Mersi LoLLa si Ecs pentru rank.

Bafta Paterno ms Ecs7azy de sansa data

Crai.... mai lasa paratu si comportate ca toti membri :-J

Bafta Laur!

#Am ajuns si eu acasa... Felicitari celor care au luat rank up. Intru in-game acum.

Nici nu stiu cate zile au trecut de la primul PM trimis, dar deja m-am plictisit. Lipsa de seriozitate si interes ... cred ca a fost o greseala ca am revenit.

Mi-e cunoscuta situatia.Mi s-a intamplat si mie cu ceva timp in urma,dar daca insisti esti considerat...Ma rog,sper sa-ti rezolve cat mai repede,te asteptam.

*Am revenit si eu,intru mai imediat in joc.

Buna seara, am terminat dupa 5 ore referatul ala tampit la romana. Acum pana la 12 cand ma culc sa ma distrez.

Nici nu stiu cate zile au trecut de la primul PM trimis, dar deja m-am plictisit. Lipsa de seriozitate si interes ... cred ca a fost o greseala ca am revenit.

Deja ai ajuns mare pe server'ul asta. Nu e niciodata o greseala ca ai revenit, e ca si o jucarie pentru un copil, odata ce il indragesti e greu cand te desparti de ea la maturitate. Pun pariu ca vara vei reveni din nou, pentru ca nu o sa ai ce face tot timpul. Bafta in continuare!

Edited by Blue96

Buna seara, am terminat dupa 5 ore referatul ala tampit la romana. Acum pana la 12 cand ma culc sa ma distrez.

5 ore la un referat ,e ceva .Ai scris de mana sau la calculator ?:)).

5 ore la un referat ,e ceva .Ai scris de mana sau la calculator ? :)).

Ne'a dat porfu' sa facem referat dupa ce ne'a facut schita unui referat dupa cum se face la master la facultate. Si am facut din ala de 15 pagini, am mai dat eu copy paste la unele, dar nu am putut la toata ca isi dadea seama .. L'am facut in word, daca are word 2004 X( e de rau. Ca l'am facut in word 2007 ..

Salut,azi am fost la festival de teatru la valcea :X

Am luat premiu pt. cea mai buna interpretare masculina B-) si premiu' 1 pt. o scenenta. Mama ce b0$$ sunt :X

Bravo tie,sexosule. =))

*Poate sa-mi dea si mie cineva un raspuns bun : Mozilla sau Chrome? (Nu vreau spam,doar asa cate-o parere)