Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Postati mesaje intregi sau chem moderator sa va sanctioneze!

Neatza , ne vedem in game.

Neatza lume. akm m-am trezit si eu, ne vedem in game ;)

Voi doi sunteti pe lista, postati mesaje calumea nu asa, fraze si sa contina si un subiect explicit nu doar 'neata, ne vedem in game', aveti grija pe viitor.

Neata, neata baieti! Nimic nou insa as vrea sa treceti cu totii pe la topic-ul de anunturi. In rest haideti sa va bine-dispun putin inainte de a pleca sa ma culc fiindca sunt foarte, foarte obosit..

Watch this :

429309_401001933249684_100000196431463_1722615_388803973_n.jpg

Buna Dimineata Paterno, felicitari noilor lideri la Job-uri, celor cu rank-up, Felicitari Ecs7azy, sper sa ducem mafia acolo unde e locul.

PS: Locul 1 numai 1 e mereu pe locul 1, nu dam un pas inapoi si nu stam pe locul 2.

Mamaa, ce bine am dormit :X, acum mai astept doar sa vina mama sa-mi dea bani si sa-mi fac dush si am plecat, ramaneti pe mana lui Ecs pana maine ca unK e plecat la munte :))

Buna Dimineata Paterno, felicitari noilor lideri la Job-uri, celor cu rank-up, Felicitari Ecs7azy, sper sa ducem mafia acolo unde e locul.

PS: Locul 1 numai 1 e mereu pe locul 1, nu dam un pas inapoi si nu stam pe locul 2.

Manelist Nab.

Salut The Paterno Family.

Neatza,am venit de la shopping :)). Mama,ce sacou jmeker mi'am luat B-)

Hai ca o sa-mi cumpar si eu sacou, doar nu putem merge la mamica lui rizEa oricum. :))

Mamaa, ce bine am dormit :X, acum mai astept doar sa vina mama sa-mi dea bani si sa-mi fac dush si am plecat, ramaneti pe mana lui Ecs pana maine ca unK e plecat la munte :))

Bafta la majorat ! Sa bei si pentru mine si NoWay. Cat despre membrii, II DISTRUG PSIHOLOGIC daca nu asculta.

Hai ca o sa-mi cumpar si eu sacou, doar nu putem merge la mamica lui rizEa oricum. :))

Bafta la majorat ! Sa bei si pentru mine si NoWay. Cat despre membrii, II DISTRUG PSIHOLOGIC daca nu asculta.

Deci,noi 2 conducem factiunea azi. Misto B-).

Ce glume aveti in voi astazi... Hai ca eu in 10 minute o sa intur sa-mi fac dus si sa ma pregatesc. Aveti grija de voi!

Am jucat un fotbal ca la mama lui ,pana cand s-a spart mingea :)).

Voi ce faceti ?

Pui de batman. =))

Ce sa facem ? Ma cam plictisesc, ma uit la TV si... astept sa inceapa "In puii mei". E genial Bendeac asta. B-)