Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, acum am venit si eu de la scoala, nu am mai trecut de mult pe aici :)), ma intrece si tractor, nu e bine. Eu inca sunt in jail .. nu uitati astazi e zi de war, sa fiti cat mai multi online la 18:00, poate mai castigam ceva teritorii >:). Bun venit celor noi, speram sa faceti o treaba cat mai buna si sa ramaneti cat mai mult timp alaturi de noi. Succes pe mai departe Gabos, o sa ne lipsesti ..

Salutare baieti,buna flappy.Nu uitati,la ora 18:00 vreau sa fiti toti IN HQ,nu in drum spre hq sau mai rau,off sau afk.Avem de recuperat ce am pierdut din cauza neatentiei si incapatanarei unora.

Salutare baieti,buna flappy.Nu uitati,la ora 18:00 vreau sa fiti toti IN HQ,nu in drum spre hq sau mai rau,off sau afk.Avem de recuperat ce am pierdut din cauza neatentiei si incapatanarei unora.

Trebuie sa scoatem Stracci din LV.

Salutare am terminat si eu temele acuma,intru pe samp imediat.Tratecu lasa spamu treci la teme ca ai examen anu asta!

Taci ma paleto =)) Pentru ce ne dau vacanta cu o saptamana mai devreme ? ;))

Pentru ce ne dau vacanta cu o saptamana mai devreme ? ;))

Abia sa inceput scoala, si tu vrei iar vacanta :)), dai drumu la scoala:))

[/size][/color]

Abia sa inceput scoala, si tu vrei iar vacanta :)), dai drumu la scoala:))

Taci ma acolo , tu nici macar n-ai bacu si imi spui mie sa ma duc la scoala =))))))))

Taci ma acolo , tu nici macar n-ai bacu si imi spui mie sa ma duc la scoala =))))))))

N-am bacul ma :)) nui nici o nenorocire, mie barem nu imi zicea mama ca imi ia calculatorul, cum iti zice tie =))

# Astept replica :))

Edited by Seven Alexx