Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata colegi...ce faceti?

Vi s-a intamplat si voua sa nu primiti emailul cu new pass? Deja...sunt 3 zile si nu l-am mai primit.

Hm.probabil ca nu ai introdus corect emailul ???

Sau nu ai contul pe emailul care crezi tu?

Nu stiu, imi dau si eu cu parerea...

Hm.probabil ca nu ai introdus corect emailul ???

Sau nu ai contul pe emailul care crezi tu?

Nu stiu, imi dau si eu cu parerea...

Scrie ca imi trimite emailul...sa verific in spam , bla bla...si nu il mai primesc...Kelton mi-a spus ca..sunt prea multe solicitari dar...vorba aia..'dao' dracu' ca deja 3 zile....se primesc cereri in continuu?!

Scrie ca imi trimite emailul...sa verific in spam , bla bla...si nu il mai primesc...Kelton mi-a spus ca..sunt prea multe solicitari dar...vorba aia..'dao' dracu' ca deja 3 zile....se primesc cereri in continuu?!

Si eu a trebuit sa dau recovery de vro 5 ori ca sa imi trimita...Incearca sa faci putin spam...poate poate..Sau da un pm lui kelton/vinnie sa iti verifice daca aia e adresa, poate ti-a schimbato cineva..

Sau da nick si email sa ii dam noi recoveri, poate nu merge de la tine :-??

Fa-ti un alt email si cere-i lui Kelton sa ti-l schimbe pe cel nou, banuiesc ca e de la email.

Sunt curios..cati ani ai? =)) De ii ceri voia lui taticu' la calculator?

Am 16 dar ma pune sa invat , pentru ca toata ziua stau la Pc . Ce credeai ca am 10 ani ? .... Adica pot sa intru cand vreau eu pe PC dar ma cearta pentru ca nu pun mana pe carte

Am 16 dar ma pune sa invat , pentru ca toata ziua stau la Pc . Ce credeai ca am 10 ani ? .... Adica pot sa intru cand vreau eu pe PC dar ma cearta pentru ca nu pun mana pe carte

Sincer? Cam asa credeam =)). Eeh, eu am 14, dar nu prea imi impun parinti reguli. Nu prea au ce impune, si si daca mi-ar impune le-as incalca, vorba aceea ''REGULILE SUNT FACUTE SA FIE INCALCATE''.

Edited by BTD r0oneY

Sincer? Cam asa credeam =)). Eeh, eu am 14, dar nu prea imi impun parinti reguli. Nu prea au ce impune, si si daca mi-ar impune le-as incalca, vorba aceea ''REGULILE SUNT FACUTE SA FIE INCALCATE''.

Ma , nici mie nu imi impun reguli , am zis doar ca imi zice , pentru ca e pentru viitorul meu , si asa eu acum astept sa mananc si apoi o sa imi zica sa pun sa invat , ma prefac umpic vreo 5-10 min si apoi SAMP !...

Sunt curios..cati ani ai? =)) De ii ceri voia lui taticu' la calculator?

Ce ti se pare amuzant sau de rusine prin chestia asta? Poate...il pune sa invete sa aiba un viitor......pe care unii, (poate tu, zic si eu), nu o sa il ai pentru cat timp petreci la PC. E ceva foarte normal. Sunt eu curioasa la ce profil intri tu la vara.

Ce ti se pare amuzant sau de rusine prin chestia asta? Poate...il pune sa invete sa aiba un viitor......pe care unii, (poate tu, zic si eu), nu o sa il ai pentru cat timp petreci la PC. E ceva foarte normal. Sunt eu curioasa la ce profil intri tu la vara.

Hmm, hai sa iti dau replica. Nu e nevoie sa imi spuna parintii cand si cum sa invat, pentru ca asta o fac singur. Lucru' care nu il spun doar eu, ci si ani in care am fost premiant. Cat despre viitor ma gandesc sa ma duc pe Biologie.

Edited by BTD r0oneY

Hmm, hai sa iti dau replica. Nu e nevoie sa imi spuna parintii cand si cum sa invat, pentru ca asta o fac singur. Lucru' care nu il spun doar eu, ci si ani in care am fost premiant. Cat despre viitor ma gandesc sa ma duc pe Biologie.

Si mie..imi interziceau parintii anul trecut sa ma joc la PC si le ceream voie..pentru ca eram clasa a 8-a...nu i-am ascultat..si nu am intrat la profiulul la care voiam..asa o sa fie si la facultate daca o tin tot asa. Nu degeaba iti impun parintii reguli.

La ce profil voiai sa intri? Si acum la care esti?

Am vrut la mate-info...nu am avut medie (9.50+) si am intrat la medicina(9.24). Asta...datorita faptului ca joc SA:MP.

Mersi pentru ca imi iei partea ...