Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Paterno eu am plecat afara, nu are rost, unii dintre voi nu stiti ce e aia mafie, de organizare nu ascultati etc...etc...asta e mai mult numai vorbesc.

WE ARE THE FUTURE !!!

http://forum.b-zone.ro/topic/113964-plangere-btdrizea-demitere-fara-fp/

Mda, a doua ora jail in decurs de 15 minute.

Uitati hal de popandau, n-au trecut nici 2 ore de cand a iesit Conner, iar acest popandau ne-a verificat log-urile.

Cat de terminat si de plictisit sa fii, in cat sa cauti 3-4 pagini pe logs, ca sa aflil cand a intrat si cand a iesit un membru?

Baieti, eu am iesit din Paterno, bafta in continuare la turfs si mai lucrati la ascultare.

succes pe mai departe !

Mda,pauza 5 zile....ce inseamna sa ai cartite in factiune...

Se pare esti bantuit de Bitica, daca eram in locul lui iti dadeam 10 zile.

Ce hal de oameni, nu mai vezi asa ceva decat in Romania. Cand aplica spun ca vor desparti marea in 2 ca Moise, iar dupa " 2 saptamni " ii vezi la demisii sau facand astfel de lucruri.

Ai luat ban 5 zile, nu era de ajuns. I-a mai facut si copilul acela abandonat de parinti plangere lui Rizea...

Se pare esti bantuit de Bitica, daca eram in locul lui iti dadeam 10 zile.

Ce hal de oameni, nu mai vezi asa ceva decat in Romania. Cand aplica spun ca vor desparti marea in 2 ca Moise, iar dupa " 2 saptamni " ii vezi la demisii sau facand astfel de lucruri.

Ai luat ban 5 zile, nu era de ajuns. I-a mai facut si copilul acela abandonat de parinti plangere lui Rizea...

:))) bitica inca e frustrat,nu intelege ca nu mai e lider,mai acum vreo 2 zile eram cu brunetta,ma plimbam linistit si vine razvan si sufera,cica sa ma dau jos din masina ca asa vrea el,si am fugit si mi-a dat w2,m-a somat o data apoi a tras..si mi-a dat 2k sec degeaba..nu aveam fraps :))

Noapte Buna Paterno, nasol ca am pierdut toate zonele.

B0d0 nasol ba stai 5 zile pe tusa .... juycyy/ james foarte urat din partea ta/voastra

scuzatima ca intervin, dar juycyy nu are ce cauta printre noi, la fiecare activitate se comporta ca cei de la grupa pregatitoare, nu stiu cat mai voi rezista pana o sa dau cartile pe fata.

Edited by Sexy CaLdeR

Si vin si eu la urma cu o concluzie, si vorbesc in primul rand de acel Skipper, de acel copil care nu stiu ce ia facut Rizea de are atata ambitie sa-i faca atata rau, lasati mai oameni buni ura, dusmania si invidia si incercati sa luati acest joc ca atare si sa va distrati, iar in privinta lui Juyci/James ce sa zic decat sa le fie rusine de caracterul lor de 2 lei, asta este, astia suntem...Iar celorlalti din Paterno va pot spune ca de acum inainte sa aveti grija din toate punctele de vedere pana se vor remedia lucrurile cu acesti playeri, aveti grija ce vorbiti si ce faceti.

WE ARE THE FUTURE !!!

Neatza Paterno !

WE ARE THE FUTURE !!!