Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am ajuns si eu de la practica, frumoasa zi :)) ne-am jucat la calculator in laboratoru de TIC, ne-a dat profa voie sa mergem la o terasa sa mancam shaorma, sa tot ai asa zile de practica.

Edited by AiMEER

Noapte buna,vorbim maine la waruri,sper sa va prezentati in numar mai mare ca la "antrenamentul" de astazi cu cuneo.

Atentie!!Astazi,20.03.2013,ora 17:45 cine nu este in hq va primi faction warn.Cine nu poate veni sa faca cerere de invoire sau sa-mi trimita mie PM pe forum.Vreau sa va amintesc ca luni,tipati toti dupa war,astazi aveti sansa sa dovediti ca voi chiar vreti war,prezentati-va in numar cat mai mare sa putem da /attack si sa nu ne facem de ras.

Sa nu va mai chinuiti voi sa mai deschideti inca un topic,am dat eu quote.

Noapte buna Paterno, sper ca ati citit bine ce a spus b0d0 mai sus, de ce nu putem fii si noi odata 30+ la un war si sa ne luam macar HQ? Kataline ti-am umplut frigideru cu panaramele tale, chiar m-am speriat...hai nb.

Buna ziua, ce faceti :-? back si eu de la liceu, merg sa mananc si apoi plec la sala, ne auzim la 18:15.

O dupamiaza placuta ca tot e soare poate mai iesiti si voi in oras si lasati SA:MP -ul :D

Edited by TOV renZo

Buna ziua Paterno, acum am venit si eu in casa, am fost pe afara ca e o zi deosebita de primavara insorita si nu merita ratata, voi ce mai faceti? La 17:45 sa fim cu totii in HQ, haideti sa ne luam HQ!!!