Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, ce faceti? Vreau sa va felicit si eu pentru prestatia de la war, scorul cam nedrept din punctul meu de vedere parca i-am dominat mai mult, dar nu conteaza e bine asa....

Noapte buna,ies si eu.

Atentie!!Astazi,23.03.2013 ora 20:30 va avea loc sedinta "conducerii" adica a membrilor rank 4+.Vreau sa fiti toti prezenti,se vor discuta chestii ce tin de conducerea mafiei.

Rank 4+,vreau sa cititi asta si sa fiti prezenti ca nu se mai poate.Cine nu va fi prezent va fi considerat un "simplu membru".

• Nick: KatalinLegeto
  • Level: 18
  • Rank: 2
  • Vechime: o luna
  • De ce doresti sa pleci din Paterno family?: Cosmin_dinamo
  • Care este parerea ta despre Paterno family dupa timpul petrecut aici?:Cosmin_dinamo
  • Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Paterno family pentru minim doua saptamani: Da
  • Alte precizari:Mersi pentru sansa acordata

Gandeste de 2 ori cand faci o cerere de demisie... deja ai facut 2...ai grija pt ca nu e frumos ce faci

Neatza Paterno, ne auzim in joc

Buna dimineata Paterno, am reusit sa ma trezesc si eu :)). Haideti ca intru imediat in joc, vorbim pe /f.

Felicitari Paterno,felicitari si DreamsNub pentru best.Tot asa tata,tot asa.

Bravo baieti, am dovedit cu totii ca putem, sa o tinem tot asa, felicitari noua si conducerii pentru cum a organizat!

GG Dreams pt best :*

Multumesc, multumesc :)).

Buna ziua Paterno, eu ma bag la un film cred pana ies din jail, ce vreme afara pfffffffff......hai neauzim mai incolo in game.

Ziua buna tuturor! Imi cer mii de scuze ca nu am fost aseara la war insa vreme din Botosani a facut in asa fel incat sa nu pot ajunge net-ul mi-a fost intrerupt pana acum. Din ce am citit am inteles ca ati mai castigat un war. Felicitari!!

Cea mai proasta semnatura tu o ai :)))), uite ce am terminat in photoshop, nu mi-a iesit cum trebuia dar merge :D2KqxAKW.png

Nab esti e la caterinca dupa faza aia cuu ... stiti voi nu mai zic. :)))

Buna Seara Paterno.

acum am venit si eu de afara mai stau un putin la tv si ne vedem la sedinta de la 21:00.

Bravo Draxx0r ai talent ce sa zic :))))

Edited by fivee

Noapte buna Paterno, eu ma pun sa ma uit la un film si apoi ma culc.