Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ATENTIE!

Astazi 24 Aprilie ora 19:55 vreau sa fiti toti prezenti in linie la HQ,cine nu vine va primii FactionWarn fara discutii.Cine nu poate sa vina sa faca invoire cu un motiv bine intemeiat.

As prefera sa veniti pentru ca absentele de la antrenament (motivate / nemotivate) o sa scada sansa de a lua rank up.Sper sa nu fiu dezamagit.

!TOPIC CLOSED!

ATENTIE!

Maine 29 Aprilie 2013,vreau ca toti sa fiti in HQ la ora 17:45,cine nu este prezent va primii FactionWarn.In caz ca nu puteti veni si aveti o urgenta,faceti invoire cu un motiv bine intemeiat.

TOPIC CLOSED!

Salut..nu am mai postat de mult prin topicul asta.Vreau sa va urez un paste fericit la toti si sa va lumineze Dumnezeu calea.Ne vedem dupa paste, zilele astea nu voi fi asa activ,cred ca nici voi,dar de miercuri vreau sa fiti toti mai activi,de miercuri nu vom mai ierta:)

Salutare la totii copii mei :* vreau sa va urez un paste fericit si sa va aduca iepurele tot ce va duriti :* si vreau sa faceti si voi afaceri cu chistoace :))

Salut baieti, eram in trecere si am zis sa vad ce mai faceti. :D

Sa aveti sarbatori fericite si incercati sa fiti mai buni, ca nu va costa nimic.

va pupa andreiy.

Salut baieti, eram in trecere si am vrut sa vad ce mai faceti :D

Sa aveti sarbatori fericite si incercati sa fiti mai buni, nu va costa nimic.

Raduku.

Si ca sa nu ziceti ca am venit doar pentru +1 cu un copy paste :)) , va salut pe toti si va urez sanatate si bucurie tuturor.Sa pastrati hq-ul mult timp si sa luati toata zona voastra, rizea sper ca ti-a mai trecut supararea pe mine , si b0d0 ti pup :* , Sarbatori fericite tuturor!

Hristos a inviat!

Sarbatorile Pascale sa va aduca numai bucurii si fericire!

Va salut pe toti, rizEa, succes, sper ca ti-a mai trecut din suparare, AdriaN, ai grija de rizEa in continuare :))

PS: Sa va pastrati HQ si sa ii bateti pe Tsar Bratva.

Sarbatori fericite!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

Atentie!!Maine,8 mai 2013 ora 17:45 cine nu va fi in hq va primi faction warn fara discutii.Avem teritorii de cucerit si aparat,v-am anuntat de la sedinta ca de miercuri intram in paine si nu mai iertam nimic,asa ca straduiti-va sa fiti prezenti.Cine nu poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv intemeiat.

Sper ca veniti maine la waruri sa nu ne facem de ras,am trecut cu vederea faptul ca la sedinta nu prea ati venit,a trecut Pastele,acum nu mai aveti scuze,vreau sa va prezentati in stare perfecta,sa aratam ca putem face fata,ca nu suntem ultimii prosti.Sper ca ati bagat de seama ca in ultima saptamana v-am lasat mana libera,nu am facut nici un antrenament,nici un war.Sper sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti in asa fel incat rizea sa nu aiba de dat multe faction warn-uri.