Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata ce faciti? Dor ce m-am trezit si eu imi fac o cafea si am sa intru in game.

Cum vi se pare updateul ce sa facut aseara?

Sper ca veniti maine la waruri sa nu ne facem de ras,am trecut cu vederea faptul ca la sedinta nu prea ati venit,a trecut Pastele,acum nu mai aveti scuze,vreau sa va prezentati in stare perfecta,sa aratam ca putem face fata,ca nu suntem ultimii prosti.Sper ca ati bagat de seama ca in ultima saptamana v-am lasat mana libera,nu am facut nici un antrenament,nici un war.Sper sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti in asa fel incat rizea sa nu aiba de dat multe faction warn-uri.

Daca schimbi semnatura aia de gay venim

ATENTIE!

Astazi 10 Mai 2013,vreau ca toti sa fiti in HQ la ora 17:45,cine nu este prezent va primii FactionWarn.In caz ca nu puteti veni si aveti o urgenta,faceti invoire cu un motiv bine intemeiat.

TOPIC CLOSED!

Ba, da chiar se discuta aici :)) Am sa mai postez si eu pe aici.

Cand se rezolva prostia asta cu lag? Auzi, cica e vina celor de la RDS. Mie imi merge perfect internetul, numai la SA:MP imi face probleme. De ce? Nu stiu nici eu. De cand cu noul update s-a stricat tot.

Ce mai e nou pe la voi?

Nu stiu cum e la tine doom,dar de cateva zile mie si internetu imi merge slab,cel putin pe facebook imi merge mult mai prost ca zilele trecute,cand nu era nici problema cu lagul....a mai avut o perioada cand la fel cei de la rds nu se puteau loga pe server..