Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, si eu ma duc pe garla, dar prin August ca e mai cald >:) . Acum e apa rece acolo. Asa ca pana cand se face mai cald, scot banii din buzunar sa ma duc la piscina :)) .

@, si eu ma duc pe garla, dar prin August ca e mai cald >:) . Acum e apa rece acolo. Asa ca pana cand se face mai cald, scot banii din buzunar sa ma duc la piscina :)) .

Eu ma duc mai mereu vara :)) ANu trecut prima baie am facut-o pe garla cu niste tovarasi pe 28 aprilie :)))

Toata lumea se invoieste la war,dc ati mai intrat aici fratilor ??? nu va inteleg :-J

Eu am iesit la 20:00 si apoi a inceput furtuna afara si nu am avut curent la 22:30 mi-a venit curentul ...imi pare rau sincer, nu o sa se mai intample ...

Noapte buna celor care se culca.

Tu nu te culci, tu dormi :))))

O seara placuta, am ajuns la concluzia ca doar cu rabdarea trecem Marea, insa nu si cu sanctiunile, stimulam membrii sa fie mai devotati acestei familii, cat sa para ca a fost eficient un lucru in echipa ca si astazi. Trebuie sa va intre in cap, ati intrat aici, vreti nu vreti trebuie sa participati la activitatea de luni,miercuri,vineri, cam asta a fost, ma bucur ca s-a incheiat acceptabil, bafta.

Eu ma duc la TV,ne auzim maine

Nb !!!

Noapte buna !

Ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Felicitari pentru cele 2 turfs, imi pare rau ca am prins decat un war...

Noapte buna :*, eu ce sa mai zic ca nu am prins niciunul ca nu am avut curent?