Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Semnatura ta ma ameteste :)) Vreau si eu :> :))

EDIT : Noapte buna masata mea ;* :)))

EDIT2 : Merg si eu la somn.. E 2 jumate, am ramas fara tigari..Sunt frant, ne auzim maine dimineata, bafta !

Eu cred ca ma duc la somn,sunt obosit :))

Noapte buna !!! Ne auzim maine la war!!!

Neata baieti. Ma suna o colega la 7 dimineata, cum frate la 7 ? O.o, sa merg la una in spital ca a lesinat =)). S-a dus si vinerea asta ...

Si tu aiurea ca nu te-ai dus la spital :))

Neata pestior ! Felicitari celor care au primit up. Bun venit printre pesti de oras ! :))

Neata.

Acum intru si eu in game.

Neata baieti. Ma suna o colega la 7 dimineata, cum frate la 7 ? O.o, sa merg la una in spital ca a lesinat =)). S-a dus si vinerea asta ...

=))

hmm.. nu am ma dormit de 3 zile chiar trebuie sa ma opresc sa merg la film la 1:30 noptea :O

Neata!!! Ar cam fi cazul :)))

Hai neata, va salut pentru o ultima zi, pana cand ma voi reintoarce din vacanta, o fi soare, dar nu-l vad ioo :).

* Iar cat voi fi plecat, sper sa nu existe neintelegeri, totul va decurge exact ca s pana acum, sper sa fie in bafta noastra si la war'uri, ar trebui sa reusiti fiindca pana in momentu' asta ati aratat ca se poate, asadar va doresc mult succes, in toate activitatile pe care le faceti si mare grija la comportamentul pe care il aratati in timpul acesta, ca sa nu fie nevoit sonny sa treaca la sanctiuni, multi sunteti la limita..

* Ne vedem intr-o saptamana, sanatosi, bronzati tot tacamu', mult succes.

Hai neata, va salut pentru o ultima zi, pana cand ma voi reintoarce din vacanta, o fi soare, dar nu-l vad ioo :).

* Iar cat voi fi plecat, sper sa nu existe neintelegeri, totul va decurge exact ca s pana acum, sper sa fie in bafta noastra si la war'uri, ar trebui sa reusiti fiindca pana in momentu' asta ati aratat ca se poate, asadar va doresc mult succes, in toate activitatile pe care le faceti si mare grija la comportamentul pe care il aratati in timpul acesta, ca sa nu fie nevoit sonny sa treaca la sanctiuni, multi sunteti la limita..

* Ne vedem intr-o saptamana, sanatosi, bronzati tot tacamu', mult succes.

Si tie poneiul meu ;;)

Neata ba !

De ce vrea masa7u sa iasa din factiune?

Nabii aia 2 care au scris la Sanctiuni pentru faza cu amenda o sa le ramana FW, nu pentru amenda neplatita, ci pentru ca nu au voie sa scrie acolo, si au facut.o .

Edited by Lawrence

@@Kassadin, distractie placuta, sa imi cumperi ceva frumos :"> .

Salut baieti, back si eu de la scoala! De azi incepe mini-vancata de 3 zile :X .

Felicitari celor care au primit rank-up. Va pupa tata, si sa nu iesiti cum fac unii imediat dupa ce primiti rank up :-J .

Ne auzim imediat in game .

Doamne ce caldura ii afara.

Intru si eu pe joc sa fac niste materiale pt. war

E e , si eu astept warurile:X

De ce vrea masa7u sa iasa din factiune?

Mi-am dat seama,ca aici nu este locul meu+ca a venit vacanta,si numai am chef/timp de war si de sa-mp,ati face bine sa faceti si voi la fel,traiti-va viata,si mai usor cu sa-mp.Salut !