Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare.

Acum intru si eu in game.

Ne auzim mai acus.

Salut, hai in joc, vorbim acolo

Bun, mai sunt cateva minute, veniti in joc, nu va lasati pe sleep, sau "n-a venit curentu', astept sa fim macar 20 in HQ, din ce vad pana acum nu mi-ati dat de inteles cu mesaju' de aseara, n-avem alta solutie, se continua cu nebagare de seama, pe unii ii vad mereu cu cerere de invoire Luni, daca chiar nu faceti posibilu' sa aratati pentru ce-ati itnrat aici, atunci ganditi-va de doua ori cand aplicati, te supui programului, viata personala e interpretata din mai multe puncte. Inca odata, ar fii excelent daca suntem 20+.

Bun, mai sunt cateva minute, veniti in joc, nu va lasati pe sleep, sau "n-a venit curentu', astept sa fim macar 20 in HQ, din ce vad pana acum nu mi-ati dat de inteles cu mesaju' de aseara, n-avem alta solutie, se continua cu nebagare de seama, pe unii ii vad mereu cu cerere de invoire Luni, daca chiar nu faceti posibilu' sa aratati pentru ce-ati itnrat aici, atunci ganditi-va de doua ori cand aplicati, te supui programului, viata personala e interpretata din mai multe puncte. Inca odata, ar fii excelent daca suntem 20+.

O sa fim 20...dar tot suntem putini... suntem 29 toti in mafie...

Ma fratilor vreau si eu un program care pot sa bag masini in game si nu stiu cum nu stiu cu ce program sa bag daca stiti ajutati-ma va rog.

Buna dimineata, voi pleca cateva ore, am niste treburi, revin in jurul pranzului..Vorbim atunci si diseara desigur Antrenament, vom face cu totul altceva fata de prima oara, va rog spre binele tuturor, vreau sa lucram cu totii, astept un numar mare de membrii, o zi buna.

Buna dimineata baieti!

Ma duc sa mananc ceva si sa fumez o tigara si intru si eu in game.

Buna dimineata.

Ce faceti?

Eu tocmai merg la un spectacol la Putna si revin pe la 16, 17 maxim.