Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lipsesc si eu o data de la un war ca trebuie sa ma pregatesc sa plec in spania si voi? Luati TURF ? Serios ? :)) Bravooooooooooooooooooooooooooooooo baaaaa! Asa se face :X Southern Pimps 4 life :X (sper :)) )

Sa stai mai mult pe acolo ca poate luam tot LV-ul. :))

Eu merg in oras cu un prietene si cu niste fete, ne auzim mai pe seara, bafta si aveti grija de voi ! :*:)

Vezi ce faci cu fetele alea, poate iti iese si tie ceva acolo...

Hai ca ma duc si eu afara, prea mult stat in casa pentru o zi... Oricum, a meritat. :)

PwP, vorbim pe la 22, $@L.

Bafta iubire, PS: Iar il insel pe Kirosen :)))

Ba fratilor cred ca uni dintre voi il mai stiti pe fostul nostru coleg cheloo ia uitativa.. :))

Slabut :))) ce a mai facut iar?

WOW:))) Penal rau videooo

Bună seara.

Frumos war am avut astăzi. E bine că ne-am luat HQ-ul, însă trebuie să recunoaştem că nu a fost foarte ok. Scorul a fost la o diferenţă de câteva kill-uri, pe care ni le puteam lua imediat dacă veneau.

Să nu ne culcăm pe o ureche şi să ne antrenăm pentru war-urile ce vor urma.

Nu uitaţi de şedinţă cei din Gruparea Arms Dealer!

O seară plăcută vă doresc!

Servus baieti, o ziua extrem de sceptica in privinta unui succes pe ziua de azi, este de remarcat ca am prins attack in ultimul moment, ne bucuram de asta, pentru prestatie, sa zicem a decurs spre bine, dar cu toate insistentele pe care le-am dorit, ne putea costa, lipsa de atentie, daca am fii tratat pana la sfarsit war'ul, trebuie sa fii pregatit si in ultima suta de metrei ca sa ai un succes garantat pe final. Meritul acesta cam chinuit este al nostru, nu ni-l fura nimeni. Hai bafta eu m-am dus afara o tara, dupa care ma BAG la superCupaaaaa, Fooooorta Steauaaaa <3

Eu am dat rob, si akm stau in jail, tu?

Mda, foarte frumos a fost astazi sa dai attack pe ultima suta de metrii wow si sa si castigam, se pare ca astazi am fost remarcati.. sper ca si Vineri sa facem acelas lucru. O seara buna

Mda, foarte frumos a fost astazi sa dai attack pe ultima suta de metrii wow si sa si castigam, se pare ca astazi am fost remarcati.. sper ca si Vineri sa facem acelas lucru. O seara buna

Sa speram, si dupa iesirea unora care afectau negativ factiunea, aceasta se va ridica mai mult.

Eu la țară...

Pai noi inca recrutam. O sa treaca usor totul. Rexona astazi incepea sa ma demoralizeze si sa fiu de partea lui, dar nu gandeate ce a facut...:)

Eu la țară...

Pai noi inca recrutam. O sa treaca usor totul. Rexona astazi incepea sa ma demoralizeze si sa fiu de partea lui, dar nu gandeate ce a facut... :)

Si eu m-am impacat cu el da na...Iert....da nu iert...

Eu la țară...

Pai noi inca recrutam. O sa treaca usor totul. Rexona astazi incepea sa ma demoralizeze si sa fiu de partea lui, dar nu gandeate ce a facut... :)

Nu trebuie sa te iei dupa un player. Trebuie sa fi alaturi de factiune indiferent de cirumstante. Iar rezulatele vor veni si ele pe parcurs.

Nu trebuie sa te iei dupa un player. Trebuie sa fi alaturi de factiune indiferent de cirumstante. Iar rezulatele vor veni si ele pe parcurs.

Corect ! Dar cand vine un player mare smecher si ne da peste cap toata oganizarea cum mai e?

Corect ! Dar cand vine un player mare smecher si ne da peste cap toata oganizarea cum mai e?

Nu trebuie sa-l asculti. Daca tu iti asculti conducerea care stie ce este cel mai bine pentru factiune totul o sa fie bine.

Iar acel player daca nu se va adapta cel mai sigur va pleca.

Ca si in cazul lui Rexona.

Nu trebuie sa-l asculti. Daca tu iti asculti conducerea care stie ce este cel mai bine pentru factiune totul o sa fie bine.

Iar acel player daca nu se va adapta cel mai sigur va pleca.

Ca si in cazul lui Rexona.

Poi de el ziceam...Dar intr-un final parca se acomodase...dar na...poate e mai bine asa