Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai aproape toti sunt ma la noi in Infinite Battle, ce nu intelegi ? :)) De parca nu ai sti

Eu stiu ma da ziceam asa ca sa vina si membri noi in clan =]] + ca sa vina si rowe se simte cam trist fara +1 si are numai necazuri

A rupt o oglinda, gagicasa are mana picioru rupt, si e trist =]]

Eu stiu ma da ziceam asa ca sa vina si membri noi in clan =]] + ca sa vina si rowe se simte cam trist fara +1 si are numai necazuri

A rupt o oglinda, gagicasa are mana picioru rupt, si e trist =]]

Daca vine si ROWE la noi in clan o sa ajungem southern din urma la discutii :XXX>

Daca vine si ROWE la noi in clan o sa ajungem southern din urma la discutii :XXX>

Chiar ca:)) La asta nu m-am gandit...dar el are Y2K ala...

@, m-ai uitat..

@, eu nu am. :))

Pai da chiar...si tu faci spam pe aici non-stop...:)) Da las ca in 2 zile vi la si tu la noi:)) si iar ramane pustiu pe aici...aia e...Creca ma bag si eu la culcare...Ne auzim pe maine...

Va salut colegi.Ce mai faceti?

Eu sunt la brasov,astept sa ies pe afara.

Ne vedem luni/duminica

:-) :-)succes

Bine ati venit in familia noastra umila colegilor noi :))

Salut Sisu.

Acum am m-am trezit si eu.

Vacanta placuta.

Welcome celor noi.

Neata, acum m-am trezit si eu, ce faceti? Ne vedem prin game :X

Neata baieti, eu sunt la munca si imi beau cafeaua...Voi ce faceti ?

Neata domnu Rowe, uite pana acum am participat la un event..Protect the VIP...acum sa vedem ce o sa mai facem..

Baietii sa ne tineti pumnii la olimpiada, o sa fie ceva cam greu ca am o amarata de Dinghy ... aia au Squalo...da vedem ce o fi o fi...

Va salut !

Am gasit o retea wireless aici si am zis sa intru sa vad ce mai faceti, cum va descurcati...

Vedeti sa nu ma faceti de ras pe acolo pe la olimpiada :))

Tinem legatura.

Edited by PIMP CrankY

Va salut !

Am gasit o retea wireless aici si am zis sa intru sa vad ce mai faceti, cum va descurcati...

Vedeti sa nu ma faceti de ras pe acolo pe la olimpiada :))

Tinem legatura.

Ne descurcam OK :) Nu avem nici un turf... :) Sunte 4ever alone, la olimpiada la proba de azi era aproape sa luam locu 3 ... Toate bune si frumoase, tu ce faci ?:))

Ne descurcam OK :) Nu avem nici un turf... :) Sunte 4ever alone, la olimpiada la proba de azi era aproape sa luam locu 3 ... Toate bune si frumoase, tu ce faci ?:))

Am observat, oricum nu ne axam pe turfs deocamdata... vom vedea pe parcurs cum se formeaza 'familia.

@ Eu fac foarte bine, am stat doua zile la Waldburg, Rasnov iar acum sunt pe la Miercurea Sibiului la RIN Hotel. Cred ca in 3 zile ma intorc :)

Am observat, oricum nu ne axam pe turfs deocamdata... vom vedea pe parcurs cum se formeaza 'familia.

@ Eu fac foarte bine, am stat doua zile la Waldburg, Rasnov iar acum sunt pe la Miercurea Sibiului la RIN Hotel. Cred ca in 3 zile ma intorc :)

Buun, deci esti on Luni la waruri :X Mai am si eu putin si iau rank 4 :)) vreo luna :)) Da trece repede ;)

Salut, deci clanu a fost suspendat 24 de ore si am venit sa facem spam aici =]]

Exact asta asteptam si eu :)) Urat ca a facut ala event inaintea noastra... Trebuia sa prindem noi repede...eu mai am putin si ies din jail dupa rob ... 3.3k - rob skill 4 o fi rau ?:))