Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, aveai inainte o poza cu un baiat la avatar, nu asta...alta... ala erai tu ? :)) Daca da, esti facut calumea frate ;)

da ma eu eram, dar era facut intr-o parte ...

Salut ce faceti?

Eu plec la 18:00 la un majorat.

Am postat data si ora sedintei si antrenamentului, cititi 'Anunturi importante'.

Aveti grija ce faceti.

Vezi cat bei, ai grija ce boli iei si sa te distrezi ;)

da ma eu eram, dar era facut intr-o parte ...

Salut ce faceti?

Aham, dece inca mai ai la semnatura Hitman Agency ?:)) Eu acum ma pregatesc sa plec la tara...vorbim maine ;) Pwp:*

Vezi cat bei, ai grija ce boli iei si sa te distrezi ;)

Aham, dece inca mai ai la semnatura Hitman Agency ? :)) Eu acum ma pregatesc sa plec la tara...vorbim maine ;) Pwp:*

leneeee sa o schimb haideti ca eu ma pregatesc sa plec afara

Aveti grija ce faceti..

Va urez o seara buna colegi !!!

Tin sa mentionez ca sunt putin dezamagit de cei care au participat la eventul lcs din aceasta seara facut de mine deoarece am primit reclamatii ca ati tras aiurea in masinile celor din Vietnamese Boys....

Neata baieti ! Aseara am fost cu inca doi tovarasi la o nunta..Fara invitatie fara nimic :)) Am baut, am mancat, fumat..Super smecher :)) Am ajuns acasa mort..Voi ce faceti ?

Ce sa facem bine, asteptam sa inceapa sedinta.

Neata la toti, acum am ajuns si eu de la tara si o sa intru putin prin game, ce ati mai facut? Cum a decurs sedinta? Din pacate nu am putut ajunge..

Salutare, ce faceti?

Eu acum am venit de la plaja. Ne auzim in game.

Mai devreme am venit si eu de la tara ;) Acum intru putin prin game, eventual ma bag la o tura de materiale...sa vad in ce dispozitie sunt ;)

@, te-ai oprit din spam ?

Fac destul pe grup stai linistit, oricum acum plec la o bere ;) Si + ca azi am fost plecat :))