Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua baieti, ce faceti? M-ati plictisit rau cu copilarismele voastre pe /f, va certati din cauza unui /attack, unii nu ati depasit rank 2 intr-o mafie dar stiti sa va dati cu parerea, se prinde greu /attack cand dau doar 2 persoane /attack si mai e si lag pe deasupra asa ca vedeti-va de teaba voastra mai bine, eu zic ca e mai ok asa. O zi buna.

Edited by GabosGL

Buna ziua baieti, ce faceti? M-ati plictisit rau cu copilarismele voastre pe /f, va certati din cauza unui /attack, unii nu ati depasit rank 2 intr-o mafie dar stiti sa va dati cu parerea, se prinde greu /attack cand dau doar 2 persoane /attack si mai e si lag pe deasupra asa ca vedeti-va de teaba voastra mai bine, eu zic ca e mai ok asa. O zi buna.

Imi place cum gandesti, mi-as dorii ca toti membrii mei pe viitor sa aiba aceeasi parere!

Edited by PIMP CrankY

V-a raspuns Cranky cu un /attack pe care il asteptati de foarte mult timp, v-ati si certat pe tema asta ca ei nu sunt in stare sa "prinda un /attack" uite ca au prins iar voi pur si simplu v-ati batut joc de war, nu toti, doar unii, se simt eii care sunt. Sper ca pe viitor sa va maturizati din punct de vedere mintal si ganditi-va de 2 ori inainte sa condamnati pe cineva. O zi buna.

Salut baieti.

Eu ies pe afara.

Vorbim mai pe seara.

Bafta.

Bafta frate !

• Nick: ManXXL
  • Level: 74
  • Rank: 3
  • Vechime: 1 luna si 2 saptamani+
  • De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Prea multe copilarisme. Nu merita sa imi bat capul degeaba. Pe langa asta mi-a pierit pana peste cap cheful de gang-uri, as vrea sa incerc un departament.
  • Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna.
  • Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Nu este nevoie.
  • Alte precizari: Multumesc in primul rand lui Sonny care mi-a acordat acordata aceasta sansa, iar tie Shooter multa bafta cu liderul.

NU PLECA BA ! FRATE RAMAI, O SA VINA SI VREMURI BUNEee !

Edited by RowEE

V-a raspuns Cranky cu un /attack pe care il asteptati de foarte mult timp, v-ati si certat pe tema asta ca ei nu sunt in stare sa "prinda un /attack" uite ca au prins iar voi pur si simplu v-ati batut joc de war, nu toti, doar unii, se simt eii care sunt. Sper ca pe viitor sa va maturizati din punct de vedere mintal si ganditi-va de 2 ori inainte sa condamnati pe cineva. O zi buna.

Ala a avut -15...Doamne cum sa nu fii in stare sa te aperi macar, daca nu ataci .

Poate ca nu sunt eu in masura sa ii trag la raspundere pe unii nici nu vreau asta, dar 100% am dreptate din punctul meu de vedere, se cearta toata ziua pe /f ca eii vor /attack ca Lider/Sublider nu sunt in stare sa prinda /attack si etc...si cand au war isi bat joc de el, aste este, astia suntem.

Ala a avut -15...Doamne cum sa nu fii in stare sa te aperi macar, daca nu ataci .

Am primit /sms-uri de la 3 membrii diferiti pe parcursul warului ca CABALL se lasa omorat. Ghinionul lui Shooter ca l-a acceptat, eu la teste i-am dat 5-1, continuat cu 12-3.

@, si acum ce faci? Te lauzi..

As vrea sa ma laud, dar imi pare rau cand vad -15. Si eu si Shooter am spus clar, cine are -5 STA IN HQ NUMAI MERGE, sau stai ferit.

Baieti eu am iesit afara, ne auzim diseara, sper sa vedem videoclipul :X Bafta tuturor ! <3

E de munca la el pana iese bine, intr-o 1 saptamana..2 o sa il vedem.

As vrea sa ma laud, dar imi pare rau cand vad -15. Si eu si Shooter am spus clar, cine are -5 STA IN HQ NUMAI MERGE, sau stai ferit.

Aici ai dreptate. Eu ma legam de chestia cu duelele. :))

Buna seara baieti, intru si eu in 15 min in game ca am avut niste treaba, neauzim in game. sper sa nu ma plictisiti iar cu copilarismele voastre...

Salutare! Dacă mâine se face 'o mică şedinţă', Duminică(4/08/2013) se va mai ţine şedinţa obişnuită?

Da, duminica se tine sedinta saptamanala.

Eu am iesit, ma pun la somn neauzim maine dimineata in game. Noapte buna.