Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca erati mai "destept" unu ca altul, unul dintre voi ceda sa nu va mai certati, stiti cum e proverbul ala. Daca iti pui mintea cu prostu, esti mai prost ca el, asa si cu voi, invatati sa lasati de la voi si v-a fi mult mai bine.

La war ne-am miscat mai bine, dar avem niste scoruri nasoale rau, unii au intrat in aceasta mafie la misto asa am impresia, asta este...

O zi buna.

Si azi puteam sa luam pe putin HQ nostru ... Dar am avut si nesansa ... trebuie sa mai repetam si la capitolul organizare ... Dar oricum azi a fost mai bine ca vineri.

Bafta baieti ! Ultimul meu post aici, am petrecut clipe frumoase alaturi de vooi, dar orice are un sfarsit si el a venit, poate ca ne vom revedea, eu va urez bafta tuturor, multumesc prietenilor care au fost langa mine, aveti grija de voi, Shooter sper sa duci mafia cat mai sus alaturi de Cranky si de membri minunati pe care ii ai .

Am facut asta, pentru ca m-am enervat si ca omul asta nu are pic de caracter, dupa ce ca el intra in mine si habar nu are sa mearga tot el e cu gura mare..Dar eh..Asta e viata.

Imi asum ceea ce am facut .

Bafta frate, sa nu ne uiti si sper ca intr-o zi sa devenim din nou colegi ;) Nu uita ce ai promis :> Bafta in continuare !

Vreau sa va spun ca mi-ati placut, oarecum astazi la WARS. Imi dati increderea ca sunteti intr-un continuu progres la scoruri, unii. Sper ca Miercuri sa nu ma dezamagiti iar RAMBO pe final!

@ Bafta RowE. imi pare rau ca iesi asa aiurea, trebuia sa te stapanesti si sa nu injuri daca stiai ca ai 2/3, eu te astept oricand vrei sa reaplici iar.

Edited by South PimP CrankY

Cred ca o sa vin eu la o serie, daca nu o sa imi gasesc altceva de facut, vorbim in joc ;)

Eu am iesit,ne auzim maine.O seara placuta.

PS: Zoom & Paul,ce aveti de nu va suportati unul pe altul?Acesta este un joc,nu trebuie sa va certati .Aici iti faci prieteni,inveti ceva.Cu rautatea si rivalitatea asta nu veti realiza nimic.Sper ca intelegeti ce spun.

Buna seara baieti, abia am venit de afara, am intrat si in game si mai am 3000 sec jail, ne auzim in game.

Neatza baieti, abia m-am trezit si eu, ma duc sa-mi fac o cafea si vorbim in game. O zi buna.

Noroc baieti , am venit si eu de la antrenament , ne auzim in game.

App , m-am uitat peste scorurile voastre , unii aveati -8 si comentati de Ramires. care a avut +11 , nu a fost vina lui ca am pierdut , a fost vina celor care au avut pe - , asa ca ganditi inainte sa dati din gura aiurea .

Neata la toti, acum m-am trezit si eu si ma pregatesc sa plec pana la posta sa trimit un colet. Voi ce faceti? Ne auzim dupa in game.

Edited by IB Marynyk

Salut mafiotii :)), ce faceti, acum am intrat si eu inapoi... netul se joaca prea mult cu mine :-W ? ne auzim in game